20.5.2018

Muistutus


Olen avoimesti ja häpeilemättä vanhanaikainen ihminen. Kirjoitan edelleen käsin kirjeitä ja käytän paperista seinä- ja taskukalenteria. Aiheutan ystävilleni ahdistusta sillä etten ole Facebookissa tai missään WhatsApp-ryhmässä. En ole edelleenkään ostanut ensimmäistäkään kosketusnäytöllistä puhelinta.

Minulla on käytössäni loistava Nokian 222. Sillä voi soittaa ja vastaanottaa puheluita, sekä lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä. Lisäksi se toimii backup-herätyskellona (en tosin ole koskaan oikeasti tarvinnut sitä kun varsinainen herätyskello on tähän asti aina riittänyt). Latausta puhelimeni tarvitsee suurin piirtein kerran viikossa.

Puhelimessani on muistaakseni jonkinlainen kalenteri- ja muistutustoiminto, mutta en käytä sitä koskaan. Kalenteri minulla on erikseen, ja oma muistinikin toimii vielä sen verran hyvin etten puhelimeen mitään kalenteria kaipaakaan. Muutaman kerran olen kaivannut erityistä muistutusta, ja silloin olen turvautunut hyväksi havaitsemaani kikkaan: kuminauhaan puhelimeni ympärillä.


(Onpas pölyinen puhelin!) Viimeksi käytin kuminauhaa kun minun piti muistaa sopia esimieheni kanssa yhden aamupäivän liukumasta (nuohooja tuli käymään ja sille piti olla avaamassa ovea). Olisin tietysti voinut laittaa sähköpostiakin, vaan enpä varmaan asiaa miettiessäni jaksanut avata konettani. Nopeammin kiepsautin kumpparin luurin ympärille ja se toimi loistavasti.

KISS.

2 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

You said it sis!
Meidän Nokialainen taitaa olla vielä vanhempaa mallia, mutta samoilla hienoilla ominaisuuksilla varustettu. Lataus kestää tosiaan reilun viikon (kerran testasin; 10 pv) ja toimii mullakin herätyskellona. Ei tartte päivittää, eikä viedä huoltoon. Just perfecto!

Hauskoja ovat ne (ehkä jopa huijaus)viestit, joissa pitäisi "klikata linkkiä". No ei oo tähän mennessä ainakaan pal mitään tapahtunu, vaiks kuin oon tökkiny kännyn ruutua. :D Whatsapp saatiin viriteltyä ton puhelimen numerolla meidän tablettiin ja se on hauska, kun jotkut ei vaan ymmärrä (vaikka on sanottu ja whatsappissa lukee), että me ei kanniskella sitä tablettia(kaan) ympäriinsä ja ei siten vastailla heti samointein niihin whatsapp-viesteihin. Ollaan me vaan hankalia...

Hehkuvainen kirjoitti...

Ne leikkii vaikeasti tavoiteltavia... ;D