29.10.2017

Puuhakas viikko


Huh, onpa ollut vauhdikas viikko!

Maanantaina ei sentään ollut töiden jälkeen mitään erityistä ohjelmaa, mutta työpäivässä oli ihan riittävästi tekemistä. Työparini on saanut talon sisältä uuden pestin, ja on nyt jäämässä liukuvasti pois nykyisistä työtehtävistä. Se aiheuttaa hiukan muutoksia työkentässäni, ja tämä siirtymävaihe tulee olemaan parhaassakin tapauksessa sekava.

Tiistaina taistelimme porukalla Suurta muinaista vastaan. Pelipöydälle iskettiin siis Arkham Horror ja koko ilta vierähtikin sitten sujuvasti kauhuja torjuessa. Yhteistyöpeli on hauska pelimuoto, koska mukana voi roikkua kaltaiseni noviisikin. Onneksi muilla oli pelimekaniikka ja säännöt hallussa, koska muuten olisi mennyt pitkälle yöhön sääntökirjaa tavatessa.


Hahmoni Rita Young oli kova luu lopputaistelussa isoa monsteria vastaan. Koska minulla oli käytössäni parikin maagista teräasetta, tein ihmiskuntaa uhanneesta hirviöstä sushia melko helposti. Nukkukaa siis rauhassa, kansalaiset, sillä joukkiomme esti maailmanlopun!


Keskiviikkona meiltä käytiin kaatamassa pihasta puita. Olimme molemmat päivällä töissä, emmekä nähneet operaatiota, mutta sovitut puut näyttivät lähteneen pihasta siististi. Yksi kanto on vielä jyrsimättä, kun tuli pienoinen lumiyllätys, mutta eiköhän maa kohta taas paljastu siihen malliin että jyrsin pääsee paikalle. Koitan laittaa kuvia sitten kun ehdin kuvata pihalla valoisan aikaan.

Keskiviikkona kipitin töiden jälkeen luennolle, jossa professori Jukka Korpelan aiheena oli suomalaisväestöt Itä-Euroopan orjakaupassa keskiajalla ja varhaisella uudella ajalla. Hirvittävän mielenkiintoinen esitys!

Torstaina menin töistä suoraan työkavereiden kanssa Idmanin piilopirttiin. Kyseessä on siis pakohuonepeli: meidät lukittiin pelihuoneeseen jossa oli tunti aikaa edetä tarinassa erilaisia pulmia ja tehtäviä ratkoen ja päästä ulos huoneesta aikarajan puitteissa. Loistotiimimme pääsi ulos huoneesta ajassa 54:06 eli vielä jäi vähän aikaa jäljellekin!

Pakohuoneesta matkasin suoraan harrastusseurani hallituksen kokoukseen. Kun pääsin sieltä kotiin, sainkin loikata suoraan lämpimän saunan lauteille ja nukkumaan.

Perjantaina oli töiden jälkeen ohjelmassa viikkosiivous. Mälsä, mutta melko pakollinen ohjelmanumero. Lauantaina oli ohjelmassa parturissa käynti ja viikon kunnollinen kauppareissu.

Sunnuntai on sujahtanut ohi nopeasti. Ehdin viimeistellä jo viime viikolla aloittamani mietelausejoulukalenterin. Taittelin pikkuruisia kirjekuoria ja laitoin niihin sisälle mietelauseita. Olen tehnyt vastaavan aiemminkin, tämän aion viedä töihin availtavaksi.


Loppupäivä menikin uutta Tuntematonta sotilasta katsoessa ja pizzaa tehdessä. Nyt on jäljellä enää sauna ja iltapuuhat. Sitten on viikko paketissa!

2 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Oooo... Tekin olitte Pakohuoneessa. Se on niin parasta. Me on oltu työporukalla kaksi kertaa ja marraskuulle sunnitteilla taas. Haluan mennä Kanariallakin kokeilemaan ja viedä ukon ja kälynkin testaamaan.
Mitäs pidit uudesta Tuntemattomasta? Aion olla pihi ja odottaa, että tulee telkkarista tai joku ostaa DVD:nä. Mua pelottaa, että mun suosikki Hietanen on pilattu...

Hehkuvainen kirjoitti...

Älä pelkää, Hirviniemi tekee Hietasena mielestäni aivan loistavaa työtä. Lehto oli pilattu, se vähän harmitti. Mutta Rokka ja Koskela... huh huh! He ovat aina olleet suosikkejani, ja nyt rakastuin entistä kovemmin <3. Suosittelen elokuvaa kyllä, mutta voit aivan hyvin odottaa telkkarinäytöstä tai DVD:tä.