8.6.2017

Avara luonto


Kesäloma vaihtui sairauslomaan, kun kuume nousi ja yskä valvotti öisin. Sairaana en ole voinut pihaa myllätä, mutta katsella sentään saa kipeänäkin. Makuuhuoneen ikkunasta olen seurannut taistelua pihapuun pöntöstä. Lainasin mieheni kameraa ja sain kuin sainkin kuvaan kirjosiepon, joka herättää meidät laulullaan aamuisin heti neljän jälkeen.Kumpi painin voitti, kirjosieppo vai sinitiainen, en tiedä. Pitää jatkaa tarkkailua.

5 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Onpa hyvät kuvat!

Urpo Turpo kirjoitti...

Nuo kirjosiepot on kyllä melkoisia räähkiä. Ensin toiset tekevät suuren työn tekemällä pesän ja sitten nämä limanuljaskat tulevat ja valtaavat sen. Tai ainakin viime kesänä yrittivät (pöntössä asustelleet sinitiaiset saivat hieman tulitukea harjanvarresta kirjosieppoja vastaan).

Hehkuvainen kirjoitti...

Menninkäinen: oli hyvät vehkeet :).

Urpo Turpo: näyttäisi siltä että kirjosieppo on paennut paikalta, en tosin ole nähnyt nyt sitä sinitiaistakaan. Tilanne on hiukan epäselvä.

Irja kirjoitti...

Kävin täällä ihastelemassa askartelujasi ja eksyin näin kauas. Kesään saakka. Hieno kuvat kirjosieposta ja samaa mietitiin täällä, oli monta katsojaa ja ihmettelijää ja sitten tulivat siepot:)

Hehkuvainen kirjoitti...

Hei Irja, kiva kun kävit ja jätit kommentinkin! Tulin siihen tulokseen ettei asuntoon lopulta jäänyt kirjosieppokaan :(.