14.4.2017

Pimp my carpet


On vain yksi tapa selvittää voiko mattoa maalata: maalaa matto. Kuistilla ollut sisalmaton pätkä alkoi näyttää jo hiukan kulahtaneelta ja kaipasi selvästi jotain. Koska vesipesua sille ei voi suositella, mietin jonkinlaista kuviointia joka hämäisi katsojaa riittävästi ettei maton kuluneisuus näkyisi niin selvästi. Varastosta löytyi vihreää kangasväriä, joten sitä sitten vaan sutimaan.


Sisalmaton punos johdatti ajatukset siksakkiin ja vinoruutuihin. Kuvio muotoutui sitä tehdessä eli taktiikkana oli se tavallinen "lähetään tästä tekemään ja katotaan mitä tulee". Maton maalaaminen oli hidasta, mutta helppoa ja mukavaa.


Valmiina matto näyttää aika hauskalta, vaikka itse sanonkin. No on se ainakin eri näköinen kuin ennen. Nyt sen on kuivuttava pari päivää, että maali kiinnittyisi. Kuinka tämä sitten kestää kulutusta, siitä ei ole mitään tietoa. Testaamme.


5 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Oi, hieno! Hyvä idea kans.

Menninkäinen kirjoitti...

Kätevää! Toivottavasti kestää kulutusta, kun tuli noin kiva!

Hehkuvainen kirjoitti...

Toivotaan että kestää kulutusta, mutta jos ei kestä niin vahinko ei ole kovin suuri.

Rhia kirjoitti...

Ai miten hauska idea! Toivottavasti kestää. Ja no ainahan sen voi maalata uudelleen kun kuluu. Joskus parhaat idikset ovat ilmaisia ja yksinkertaisia.

Hehkuvainen kirjoitti...

Matto on nyt otettu käyttöön, joten totuuden hetket ovat käsillä. :)