12.2.2017

Ystäväkirja


Menninkäinen pyysi minua kirjoittamaan ystäväkirjaansa. Tässä siis vastauksia:

Nimeni on Hehkuvainen. No ei oikeasti. Lapsena en pitänyt oikeasta etunimestäni, mutta nyt olen sinut sen kanssa ja oikeastaan pidänkin siitä.

Edit. Tämä jäi välistä: Jotkut tosin kutsuvat minua ristimänimelläni laittaen siihen etuliitteen Kettu-. Voi olla että tulevaisuudessa minua kutsutaan harrastusporukassa joissain yhteyksissä keskiaikanimelläni. Sitä ei ole vielä virallistettu, joten se ei vielä ole käytössäkään.

Olen syntynyt vuonna 1981, eli olen siis mielestäni juuri oikean ikäinen.

Lapsuuskotini langallinen numero: 157890

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: kuvaamataidon opettaja. En tosin ollut tästäkään ihan varma. Opolle vastasin aikovani nunnaksi, kun hän tenttasi tulevaisuudensuunnitelmiani. Ihan pienenä muistan halunneeni eläkeläiseksi. (Olen siis ollut aina työtä vieroksuva!)

Mutta isona minusta tulikin: kirjanpitäjä. En tosin enää työskentele sillä nimikkeellä, vaikka teenkin töitä taloushallinnon ja kirjanpidon parissa. Nyt minulla on englanninkielinen titteli, joka ei kerro kellekään mitään työni sisällöstä ja jota en osaa sujuvasti lausua. Haluaisin isona olla kukkakauppias.

Täydellinen puoliso: löytyi minulle yhteisten ystävien kautta ja on elämäni suurin onnenpotku.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: käyttäisin ne nukkumiseen. Ja käsitöihin, jos niitä tunteja olisi riittävästi lisää.

Harrastan nyt: kaikenlaisia käsitöitä. Askartelu ja käsillä tekeminen on elämäntapa.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: tämä on hankala, sillä lasillisilla viitataan ehkä alkoholiin enkä juo sitä, enkä käytä Spotifyta. Mutta jos perjantai-iltana kuuntelen musiikkia, se tulee putkiradiosta taajuudelta 99,5 MHz tai 99,9 MHz. Tai sitten laitan kaiuttimista soimaan nettiradion Streamingsoundtracks.com. En omista kannettavaa musiikkisoitinta enkä kuuntele musiikkia kännykästäni, joten en kulje ulkona luurit korvilla. Läppärini kaiuttimet ovat niin huonot etten kuuntele musiikkia koneen kautta.

Noloin TV-ohjelma josta pidän: realityohjelmat hengenvaarallisesti lihavista ihmisistä. En tosin varsinaisesti pidä niistä, mutta katson kuitenkin. Tähän on vaikea vastata, sillä mielestäni ne ohjelmat joista pidän eivät ole noloja. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni.

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): omenapiirakka ja vuokaleipä.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Bruce Willis jää asteroidille räjäyttämään sen kappaleiksi. (Elokuva on tietysti Armageddon.)

Lapsuuteni lempilelu: pehmoleijona ja Nintendo.

Lempilelu nykyään: lautapelit ja Netflix.

Salainen paheeni: jugurttirusinat.

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: nettiporno.

Viisaus, jonka tähän mennessä olen oppinut: Hakuna matata! Bumban sanoin: jätä takamuksesi menneeseen.

4 kommenttia:

Urpo Turpo kirjoitti...

Hyi hyi mitä paheita....

Hehkuvainen kirjoitti...

No niinpä. Hävettää tuo rusinajuttu, mutta kun ne on niiiiiin hyviä! :P

Menninkäinen kirjoitti...

Se sun jellona on / oli niin ihana!Ja jogurttirusinat on pahuksen hyviä....

Hehkuvainen kirjoitti...

Jellona on nyt viety miehen siskonpojille :). Ja ne jugurttirusinat on älyttömän hyviä, ei niitä vaan voi vastustaa!