16.8.2016

Paikkaus


Mies käveli villasukistaan kantapäät puhki. Huomasin, etten osaa parsia villasukkia. Kehitin sitten toisen ratkaisun: virkkasin aurinkoiset ympyrät ja ompelin ne kantapäihin.


Uusi virkkaus on paksua vanhaan litistyneeseen kantaan verrattuna, joten miehellä oli omituinen olo: "tuntuu kuin olisi korkokengät". Eiköhän tuo virkkauskin ennen pitkää jalan alla litisty niin ettei tunnu hassulta.

7 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Puuh. Tää ois pitänyt älytä ajat sitten!

Hehkuvainen kirjoitti...

Hih. Noh, nyt sitten jatkossa :).

Menninkäinen kirjoitti...

Kätevää! :)

Urpo Turpo kirjoitti...

Minulla olisi korillinen tavallisia sukkia, joista on kantapäät kulahtaneet puhki. Et viitsisi paikata? ;)

Hehkuvainen kirjoitti...

Menninkäinen: kätevä emäntä iskee jälleen ;D.

Urpo Turpo: epäilen harkintakykysi alentuneen koska 1) sinulla on säästössä korillinen sukkia, joista on kantapäät puhki ja 2) pyydät minua paikkaamaan niitä vaikka olet juuri nähnyt tunnustukseni ja todisteet siitä etten osaa paikata sukkia (näillä meriiteillä ei nimittäin vielä kannata ylpeillä). :D Eli ei, en paikkaa sukkiasi. Mutta jos kerrot jalkasi koon, voin neuloa sinulle uudet sukat!

Urpo Turpo kirjoitti...

Harkintakykyni on ihan normaaleissa mitoissa, koska A) vaikka niistä sukista on kantapäät kuluneet puhki, niin silti ne peittävät jalat ja pysyvät vielä jaloissa (oli minulla joskus sellaiset sukat, jotka valuivat alas, joten niistä tuli kengänkiillotussukat) ja B) et muka osaa paikata sukkia? MitVit?! Juurihan paikkasit miehesi sukat onnistuneesti. :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Noh, tämä on vähän sama kuin "paikkaisi" pyöränkumin laastarilla. Eli kelpaa ehkä hetken ja jos ei tarkkaan katso :D.