30.9.2015

Sekalaisia ajatuksia osa 2


Remonttipaperi (se sellainen ruskea jota laitetaan lattian suojaksi esimerkiksi maalatessa) toimii hyvin myös pöytäliinana. Tai ainakin niin hyvin ettei sitä suotta viitsi siivota pois heti ensimmäisenä. Tai ehkä toisenakaan.

Olohuoneen lattiaa on jo pariin otteeseen paikkamaalattu. Yllä mainittu remonttipaperi oli lattian suojana muuton ajan, mutta sitä kiinni pitänyt maalarinteippi teki tepposet ja vei parissa kohtaa maalia mukanaan. Hups!

(Ei voi noissa maalaushommissa liikaa korostaa pohjatöiden tärkeyttä. Mielestäni teimme ne hyvin, mutta emme ehkä sittenkään riittävän hyvin. No, ensi kerralla sitten.)

Kun ne vahingot oli paikattu, sain kuningasajatuksen tuunata kenkätelinettämme (se oli liian leveä) olohuoneen lattialla. Yksityiskohtiin menemättä operaation lopputuloksena oli kauniisti kapeampi kenkäteline ja pari vähemmän kaunista koloa lattiamaalissa. Ei muuta kuin lisää maalia pintaan ja taas mennään.

Huomenna tulee polttopuita talveksi. Teimme naapurin kanssa yhteistilauksen, joten pääsemme sitten jakamaan viisi irtomottia silmämääräisesti puoliksi. Pääsemme myös testaamaan pihavarastomme vetoisuuden. Eiköhän sinne nätisti pinoten aika paljon polttopuuta uppoa, vaikka siellä onkin jemmassa parkettia. On muuten myytävänä, eli jos nyt kaipaat suunnilleen 20 neliötä tummaa tammiparkettia (vähän käytetty), ota yhteyttä.

Ei kommentteja: