1.8.2015

Tangon taikaa


Haa, vihdoinkin sain aikaiseksi: kävin tankotanssitunnilla. Ja selvisin hengissä.

Tosin jokaista entuudestaan tuntemaani ja nyt yllätyksellisistä paikoista löytämääni lihasta särkee. Olo on kokonaisvaltaisesti jyrätty, mutta luulen että pahin on takana. Pystyn jo laittamaan housut jalkaani irvistelemättä. Löin sääreni kipeästi tankoon (useita kertoja), mutta syntyneet mustelmat ovat säälittävän laimeita. Esittelen silti ylpeästi niitä kuin suuriakin taisteluarpia.

Jos ei ole burleskitanssi niin helppoa kuin miltä näyttää, niin ei ole tankotanssikaan. Opettajamme oli selkeästi painovoimalle immuuni. Ilmeisesti ohjaajamme aura aktivoi tangon ionien kanssa jonkinlaisen antigravitaatiokentän, jossa hän saattoi kevyen näköisesti leijua.

Itsehän mäiskähtelin tankoa vasten kuin jäinen kinkku. Sirosti kuin rautarunkoinen lihahimmeli valuin vääjäämättä lattialle. Pyörähdykset eivät oikein ottaneet sujuakseen, mutta sain sentään kokea onnistumistakin: pystyin istumaan tangolla niin etten pidellyt kummallakaan kädellä mistään kiinni. Aika ei ollut pitkä, mutta riittävä jotta mukana ollut kaveri pystyi todistamaan saavutukseni. Kato-än-yy-tee-ny!

Menenkö toiste? Vielä on liian aikaista antaa lajille lopullista tuomiota. On ehkä parempi odottaa että lihakset lakkaavat huutamasta hoosiannaa ja miettiä sitten rauhassa haluaako kokea saman uudestaan.

6 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

"...sihen asti lasken kotitalon porraskaidetta alas hissillä menemisen sijasta!"

Hehkuvainen kirjoitti...

En sentään :). Jalassani olevat mustelmat ovat hiukan vaihtaneet väriä ja ovat edelleen kipeitä. Jännä nähdä mihin tämä etenee.

Mustis kirjoitti...

Hauskasti kuvattu juttu, tankotanssi näyttää sivustakin hyvin vaikealta lajilta. Onnittelen:)

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos :).

Rhia kirjoitti...

Ehdin pistäkästä aikaa lukemaan sinunkin blogiasi ja voi että miten makeasti tämä tankotanssitarina nauratti! Jäinen kinkku tankoa vasten ja lihahimmeli ovat kyllä kertakaikkisen hupaisia kuvailuja.

Hehkuvainen kirjoitti...

Aika kultaa muistot; nyt saattaisin jo kokeilla tankotanssia uudestaankin. Ehkä. :P