5.6.2015

Mitä kaikkea...


...sitä ehtiikään viikon lomalla tehdä? No kaikkea! Niin vauhdikkaasti meni, että vasta viikon viiveellä ehdin tännekin raportoimaan.

Aloitin loman käymällä serkkulikan ja kollegan kanssa pubissa afterworkissa, paikalla oli tuttu trubaduuri. Seuraavana päivänä musiikkiteema jatkui Euroviisujen merkeissä. Kavereiden luona viisustudiossa saunottiin, bingoiltiin ja pidettiin hauskaa. Minun suosikkini oli Espanja, jolla oli aidosti kliseinen kipale. Jotenkin hämmentävän kesyjä olivat viisut, onneksi arvovaltainen raatimme piti tunnelmaa korkealla.

Sisko oli käymässä viikonloppuna ja otimme kuvia leluista. Lisäksi olimme vuokranneet porukalla studion käyttöömme muutamaksi tunniksi ja harjoittelimme muun säädön ohella vauvakuvausta. Saatiin kaverilta sopiva vauva lainaksi, tuli hienoja kuvia.

Laitoin parvekkeen kesäkuntoon. Pesin parvekelasit ja parvekkeen lattian niin että saatoin laittaa maton ja kesäkalusteet esille. (Kesäkalusteet = talvikalusteet, joista on pyyhitty talven liat pois.) Lisäksi istutin tomaatin taimet suurempiin ruukkuihin ja tuin ne kunnolla. Nyt niissä näkyy jo nuppuja, ehkä jonain päivänä tulee satoakin. Mahdollinen sato menee tosin miehelle, sillä minä en tomaattia voi syödä.

Kävimme miehen kanssa pyöräilemässä sekä moottoroidusti että lihasvoimalla. Mies on päristellyt moottoripyörällä jo moneen kertaan tänä vuonna, minulle oli vuoden ensimmäinen ajelu. Se meni kivasti kauniita maalaismaisemia katsellessa ja upeata Suomen luontoa ihaillessa. Samaa ihastelua teimme myös hitaammin eli ajelimme polkupyörillä Pyhäjärven ympäri. Matkaa tuli 35 kilometriä.

Jatkoimme asunnon etsimistä ja kävimme useilla näytöillä sekä pankissa tarkistamassa lainatarjouksen. Yhdestä asunnosta teimme ostotarjouksenkin, mutta sitä ei hyväksytty. Ylihinnoiteltu asunto ja myyjä pitää edelleen sitkeästi kiinni harhastaan. No, meille on varmasti jossain muualla joku parempi koti. Pistimme välittäjän töihin, nyt meillä on yhdessä firmassa myyrä. Katsotaan tuottaako se tulosta.

Katsoimme kolme elokuvaa. The American oli keskinkertainen elokuva, jonka loppu oli mielestäni jokseenkin tyhmä. The Ghost Writer oli hyvä elokuva, jonka loppu oli mielestäni erittäin tyhmä. Another Earth oli loistava elokuva, jonka loppu oli harmillisen tyhmä. Jäi kaikista siis vähän lässähtänyt maku.

Mutta lomasta jäi hyvä maku. Nythän olen tämän viikon ollut jo täydessä työn touhussa eli arki on taas vahvasti läsnä. Paitsi ehkä juuri nyt vähän vähemmän läsnä, kun on perjantai. Jes.

2 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Huh, miten vauhdikas viikko ollut sulla!

Sori vaan kaikki fanit, mut musta oli ihan oikein, ettei Suomi voittanut (tai päässyt finaaliin) Euroviisuissa. Espanja oli ihan jees, mut ei ehkä mun suosikki. Italia oli meistä sanotaanko... vähiten huono.

Me ei ole vielä oikein startattu pyöräilykautta, vaikka aikaa ja ilmoja olis kyllä ollut.

Mä katsoin yks ilta vahingossa yhden mielestäni hyvän elokuvan, The call. Kertoo hätäkeskustyöntekijästä, joka joutuu "mukaan" kidnappaukseen.

Hehkuvainen kirjoitti...

Eikä tuossa ollut vielä kaikki! Kävin parturissakin, mutta siitä myöhemmin lisää.

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, toivottavasti ehditte pyöräilläkin vähäsen :P.