23.6.2015

Aikuisviihdettä


Värittäminen on Työterveyslaitoksen suosittelemaa toimintaa, joka tutkimusten mukaan vähentää stressiä, lievittää neurooseja, tehostaa oppimista ja aktivoi aivoja monella tapaa. Olen todella iloinen värittämisen saamasta suuresta suosiosta, sillä sen myötä värityskirjavalikoima on kasvanut valtavasti. Onhan aikuisille ollut ennenkin tarjolla humoristisia värityskirjoja, mutta nyt saatavilla on myös hypnoottisen kauniita kuvia.

Oma värityskirjani on Tigeristä, eikä siinä ole hirvittävän yksityiskohtaisia kuvia. Mutta mukavaa värittäminen on, rentouttavaa ja mukaansatempaavaa. Suosittelen lämpimästi!
6 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Näyttäis tosiaan olevan muotia, kaikki kirjoittaa nyt värityskirjoista! Mut oisko noloo, kun ostais tollasen, alkais värittää ja huomais, ettei vieläkään pysy viivojen sisällä...

Hehkuvainen kirjoitti...

Ei ois noloo. Sanois vaan että on taidetta. "Just noin sen pitkin mennä." :P

Mustikkamaa kirjoitti...

Hei siistii, kiva idea :)!

Hehkuvainen kirjoitti...

Nyt näkyy värityskirjoja olevan jo S-marketin lehtihyllyssäkin eli tunkevat kohta joka tuutista. Vaan ei minua ainakaan haittaa, on mukavaa olla tällä tavalla trendikäs. :D

Nan kirjoitti...

Kiitos vinkistä, että S-marketin lehtihyllystäkin voisi löytää :) Olen myös löytänyt värittämisen ilon. Itse asiassa olen haaveillut siitä vuosia, mutta lasten värityskirjat ovat olleet tylsiä... eli värittäminen on jäänyt. Olenkin nyt ollut ihan onnessani, kun värityskirjoja on alkanut tulla :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Buumi on nyt kova ja valikoimaa runsaasti. Toisaalta kohta suurten massojen kiinnostus laskee ja sitten värityskirjoja saa tarjouslaarista hirmu halvalla ;).