21.5.2015

Ratkaise ja pakene


Kävimme kavereiden kanssa kokeilemassa tosielämän pulmapeliä. Room Escape -peli oli jännä ja hauska kokemus, olimme ihan tohkeissamme sekä ennen että jälkeen pelin. Erityisesti jälkeen, vaikkemme saaneetkaan ratkaistua kaikkia vihjeitä emmekä siis päässeet huoneesta tunnissa ulos. Tai ehkä juuri siksi olikin niin hyvä pöhinä, kun ratkaisu jäi lopulta pienestä kiinni.

Hieno konsepti ja mahtava kokemus! Onneksi pääsen pian uudestaan sillä menemme työporukalla pelailemaan kesäkuun alussa. Huone vihjeineen on kertakäyttöinen, eli kenenkään ei kannata mennä samaa peliä pelaamaan kahdesti (siinä ei olisi juurikaan makua). Tampereella on onneksi kolme erilaista pelihuonetta, joten minullekin löytyy ihka uudet pulmat ratkottavaksi.

En halua kertoa pelistä liikaa, sillä parasta on mennä ja yllättyä. Mutta suosittelen erittäin lämpimästi!

3 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Ääääää.... Kaikki puhuu tosta... Ne oli entinen työporukka käyny Kanarialla tommosessa, yhdet tutut Hesassa... Mäkin haluun, toi kuulostaa niin kivalle!

Mustikkamaa kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyy joskus käydä kokeilemassa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Käykää ihmeessä ja kertokaa sitten kokemuksia :). Kovasti olen kaikille kehunut peliä ja toivon että työkaveritkin innostuvat sitten kun menemme kesäkuun alussa kokeilemaan.