25.3.2015

Työuutisia


Sain vihdoin postissa todistukseni oppisopimuskoulutuksesta ja valmistavista opinnoista taloushallinnon ammattitutkintoon liittyen. Kun ammattitutkintotodistus tuli vuodenvaihteessa, mietiskelin palkankorotuksen pyytämistä sitten kun olen saanut kaikki koulutukseen liittyvät todistukset.

Vaan enpä ehtinyt ottaa asiaa edes puheeksi kun palkankorotus tuli pyytämättä. Ei sitä tuolla töissä oikeastaan mainosteta, mutta nytpä tiedän että kaikille tutkinnon suorittaneille tulee automaattisesti palkankorotus. Mielestäni se oli ihan sopivan suuruinenkin, joten olen tyytyväinen.

Korotus onkin ihan paikallaan, jos minusta tulee pian meidän perheen elättäjä: mies kun sai eilen irtisanomislapun kouraansa. Elättäjäjuttu on vitsi, sillä miehelläni on kuuden kuukauden irtisanomisaika ilman työvelvoitetta. Ihan pian ei siis päädytä siihen että minun palkallani pitäisi kahta elättää. Onneksi.

7 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

No onnea! Sekä sulle palkankorotuksesta että ukkelille työnhakuun.

En muista enää, olenko muistanut hehkuttaa (hih, HEHKUttaa...) meidän molempien olevan nyt vakituisia! (paraskin paikka laittaa tämä uutinen...)

Korppisusi kirjoitti...

Onneksi olkoon palkankorotuksesta ja iso HÖH irtisanomisesta!

Ana kirjoitti...

Onnittelut!

Tuulia kirjoitti...

Hieno juttu tuo palkankorotus. Useammalla taitaa nykyisin palkka joko laskea tai vähintään pysyä samana. Ainakin näissä yrityksissä joissa kuljetaan YT:stä seuraavaan jatkuvasti.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja osanotoista ^_^!

Menninkäinen: mahtavaa, onnittelut vakihommista! Tämän otsikon alle sopivat kaikki työaiheiset uutiset :).

Tuulia: joo, ei taida noita korotuksia liiaksi putoilla. Tosin voihan tämän tulkita niinkin että mun palkka ei niin suuri ole etteikö sitä olisi varaa pikkuisen korottaa... :P

Mustikkamaa kirjoitti...

Onnea palkankorotuksesta! Toiseksi tsemppiä haasteisiin - samassa venessä miekkosen kanssa ollaan. Kohti uusia haasteita :). Mulla se hakualue on nyt laajentunut, lisää kirjeessä ;). (Ehkä tapaamme Tampereella lähitulevaisuudessa.)

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos sekä onnitteluista että tsempistä! Olisipa hauska tavata, viime kerrasta onkin aikaa.