6.3.2015

Perjantain pohdintoja


Oletteko koskaan tuumineet sitä, miten ratkaisevasti miesten karvanpoistolaitemainokset eroavat naisten karvanpoistomenetelmiä esittelevistä mainoksista?

Otetaan esimerkiksi vaikka perinteinen höylä. Ihan sama montako terää siinä kulloinkin on tai miten kahva on muotoiltu, yksi asia on vakio: miesten mainoksissa karvojen katkeaminen osoitetaan tarkasti havainnekuvin tai muuten annetaan ymmärtää että nyt ollaan tositoimissa, kun taas naisten mainoksissa eukot liu'uttelevat teriä täysin karvattomien säärtensä pinnalla.

Naisilla ei ole höylämainoksissa karvan karvaa! Miettikää sitä!

(Toisin kuin mainosten naisilla, minulla kasvaa säärissä karvoja. Ehkä siksi ajelenkin ne miesten höylällä, koska se sentään on tarkoitettu karvanpoistoon eikä vain sileiden säärten silittelyyn.)

4 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Mä luulin, että olen valinnut miesten höylän hinnan vuoksi, mut se onkin toi karvajuttu!

Oisko hieno, kun siloposki mies vetelis gilletellänsä... "Kyllä nyt irtoo..."

Urpo Turpo kirjoitti...

Ehkä siinä on se sukupuolten välinen pieni ero. Miehille pitää näyttää enemmän konkreettisia asioita, kun taas naisille markkinoidaan enemmän ehkä sitä tunnetilaa niistä sileistä sääristä (ja saadaan sillä ostamaan se nylkyrihintainen itsensänylkemistuote).

Sanna kirjoitti...

Haha, tuo on kyllä niin totta! En ole koskaan huomannut :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Menninkäinen: hinnan vuoksi kannattaa kyllä valita miesten höylä, ainakin aikaisemmin hintaeroa oli sen verran paljon. En ole tarkistellut nykyisiä hintoja eli en tiedä onko eroa nykyään ja jos niin kuinka paljon.

Urpo Turpo: näinhän se on. Naisille markkinoidaan sitä lopputuloksen ihanaa fiilistä.

Sanna: no nyt tiedät tämänkin :D.