9.2.2015

Muistiin hiljaisemman työpäivän varalle


Kroppa tottuu asioihin. Kuten siihen, että työtuoli on tietyllä korkeudella. Ei sitä asiaa ollenkaan ajattele, mutta jotenkin keho vain tietää missä kohtaa perseen pitäisi jo olla penkissä. Siksi tulee millisekunnin mittainen paniikki ja asennon korjaus, jos istuin onkin alempana kuin yleensä. Näin käy, vaikka olisi vain hetki sitten ihan itse laskenut sen tuolinsa ja vain muutamilla senteillä.

Källin paikka! Kun työkaveri lähtisi ruokatauolle, kävisi itse laskemassa sen toimistotuolin istuinta muutamalla sentillä. Ja sitten nauraisi säpsähtävälle työkaverille kuin vähäjärkinen.

3 kommenttia:

Urpo Turpo kirjoitti...

Noin katala temppu täytyy kyllä laittaa korvan taakse muistiin.

Menninkäinen kirjoitti...

Sama on veeseepytyn kanssa... Kun menet jonnekin ei-tuttuun veskiin ja peppu valahtaakin normaalia alemmas, iskee se nanosekunnin paniikki, että mihkä se pytty hävis...

Hehkuvainen kirjoitti...

Urpo Turpo: voi olla ettei tämä toimi todellisuudessa niin hyvin kuin kuvitelmissa. Mutta jos kokeilet joskus, niin tule toki raportoimaan tuloksia. Videomateriaali olisi erittäin kiinnostavaa :D.

Menninkäinen: vieraat vessat on muutenkin välillä vähän jänniä, kun esim. vessapaperi ei ole ollenkaan siinä missä sen olisi loogisinta olla!