24.8.2014

Pullerot


Nämä pikkutyynyt valmistuivat hitaasti mutta varmasti. Lanka on villaa, jonka sain miehen äidiltä kaksi vuotta sitten. Muutkin tarvikkeet (sisätyynyn kangas ja täytteet) löytyivät vanhoista varastoista.


Tein tyynyistä aika pulleat, nopeasti ne litistyvät kumminkin. Tyynyt ovat samanlaiset eli toinen puoli on vaalea ja toista puolta hallitsee tummanvihreä. Isoäidinneliö on kiva malli, mutta lankojen päättely ärsyttää. Onneksi näin pienessä työssä langanpäiden määrä on vielä siedettävä.

4 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Ihanat tyynyt! Ja lankojen päättely on todellakin kaikissa käsitöissä se ärsyttävin osuus.

Anneli kirjoitti...

Todella kaunis tyynypari ja upeat sävyt.
Minä päättelen aina edellisen langan virkatessa seuraavan alle, ei ole lopussa sitä ällöttävää hommaa :)
Mukavaa viikkoa ♥

Rhia kirjoitti...

Upeat tyynyt tuli! Minä yritän päätellä langanpäät aina sitä mukaa kun niitä tulee, sitten ei ole ihan niin ärsyttävää päätellä kymmenittäin päitä kerralla kun työ on muutoin valmis. Ja usein, jos mahdollista, käytän myös Annelin suosimaa tapaa päätellä langanpäät suoraan virkatessa sinne sisään.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos :).
Minäkin tein näiden kanssa niin, että virkatessa ujuttelin langanpätkiä seuraavien silmukoiden joukkoon ettei tarvitsisi päätellä niin montaa pätkää. Mutta iski epävarmuus enkä luottanut siihen että muutaman silmukan sisään virkatut langanpäät pysyvät paikoillaan, joten päättelin ne vielä kuitenkin :D.