25.8.2014

Kaurapussit


Otsikko kertoo oleellisen: tässä kaksi pussillista kauroja. Tämähän on nyt yhtä valmiiksi saamisen riemujuhlaa, kun ensin viimeistelin huivit, sitten koristetyynyt ja nyt vielä nämä vuoden (tai kaksi, kuka noita laskee) puolivalmiina roikkuneet kauratyynyt. Keskeneräisten töiden pino on pienentynyt, mutta aloitin toki tähän väliin jo yhden uuden projektin ettei homma karkaisi ihan lapasesta.


Molemmissa sisäpussina harvahko luonnonvalkoinen kangas (ehkä puuvillaa, en tiedä) ja ulkopussina pellava, molemmat kankaat vanhoista varastoista samoin kuin kirjontalangat. Toiseen päälliseen kirjoin monimutkaisen solmukuvion, toisen koristelin molemmin puolin kevyellä koukerolla. Sisäpussit on jaettu kolmeen lokeroon, joista jokaisessa on suunnilleen 230 grammaa kotimaista kauraa.

(Ja tässä on siis kaksi pitkulaista pussia, jotka olen taittanut. Näytti kuvassa todella tyhmältä, kun pussit vain pötköttivät pöydällä pitkin pituuttaan. Näin taitettuina näyttävät vähän paremmilta, mutta ehkä hiukan epäselvemmiltä.)

En tiedä tunnistavatko kaikki tuotteen ja sen käyttötarkoituksen, mutta minulla kaurapussi on kovassa käytössä. Kylmänä en sitä koskaan ole kokeillut, mutta lämmitettynä otan sen avuksi kaikenlaisissa kolotuksissa.

2 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Ihanan näköiset pussukat, toi solmukuvio on hieno!
Ja mä jo säikähdin, että et kai tyhjin käsin jää, kun kaikki työt valmistuu... ;)

Hehkuvainen kirjoitti...

Ei ei, ei täällä tyhjin käsin olla :D.