29.6.2014

Pesunkestävää puhtautta?


Olemme käyttäneet jo pidemmän aikaa Ecoverin konetiskiainetabletteja. Vaan emmepä käytä enää, ja tässä syy:


Mitäpä tykkäätte? En tiedä missä on perimmäinen vika ja syy, mutta olen ollut kovin pettynyt Ecoverin pesutehoon viime aikoina. Pesutehosta tuskin voidaan puhua ollenkaan, kun tuote ei liukene veteen edes kahdessa normaalipesussa. Niilläkin kerroilla kun jäljelle ei ole jäänyt tällaista kökköä, on astioissa mielestäni ollut selkeästi jäämiä pesuaineesta. Ei ole ollenkaan kiva kun tuntuu siltä että pitää erikseen huuhdella kaikki konetiskatut astiat.

Ehkä se on vain tämä pakkaus tai tämä erä, kun aiemmin tällaista ongelmaa ei ole ollut. Kurjaa joka tapauksessa. Laitoin Ecoverille palautetta ja vaihdoimme tiskiainetta.

4 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Ecoverin jauhemaisessa pyykinpesuaineessa on ihan sama juttu :(. Se ei oo alussakaan tollanen klöntti (pelkkää jauhetta) mutta varmasti on klönttääntynyt pesun aikana. Tyhmää. Sen sijaan nestemäiset toimii ihan ok!

Hehkuvainen kirjoitti...

No höh, on kyllä tyhmää. :/ En ole vielä saanut mitään vastausta palautteeseeni, täytynee lähestyä samalla asialla maahantuojaa...

Alitsa kirjoitti...

Jos löytyy hyvä ekologinen astianpesuaine, niin saa vinkata! Se on etsinnässä täälläkin.

Hehkuvainen kirjoitti...

Käsitiskiaine on Ecoverilla mielestäni ihan hyvä, se on edelleen käytössä. Mutta täytynee siis alkaa metsästää konetiskiainettakin. Nyt mennään tavallisella teollisella vaihtoehdolla.

En muuten ole vieläkään saanut vastausta tähän kyselyyni Ecoverilta, joten laitoin juuri postia maahantuojalle.