30.11.2013

Erilainen lapsuus?


Olenko ainoa joka ei saa nostalgiasätkyä Hopea Toffeeta nähdessään? Minä en muista syöneeni lapsena Hopea Toffeeta, mutta hyvin moni tuttuni on tänä syksynä kiljunut innosta "ihanaa kun tätä taas saa".

11 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

En mäkään muista! Johtuneeko siitä ettei toffee oo koskaan kuulunu karkkisuosikkeihin...

Salla kirjoitti...

Mä muistan pussin hämärästi, mutta en todellakaan oo syöny tai nyttemmin saanu mitään sätkyjä. Huh, onneksi meitä on muitakin...

HootHoot kirjoitti...

Hämärä muistikuva, siis mausta. Maistoin yhden vähän aikaa sitten. Ei kuulu minun suosikkeihin, vaikkei mitenkään pahaa olekaan.

Zepa kirjoitti...

Tykkään hopeatoffeen mausta, mutta en ole uskaltanut ostaa pussia kun en tiedä, kuin mässyjä ne on. Tarttuvia? Veyviä? Joku saisi tarjota maistiaisen.

Anneli kirjoitti...

Voi sinä olet vielä niin nuori !
Kyllä minunkin oli pakko niitä ostaa. Mutta kyllä se pötkömallinen oli aikoinaan parempaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo ihan sama täällä, en kaipaa, enkä ole koskaan noista tykännyt.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiva tietää, etten ehkä olekaan poikkeava yksilö ;). Mies osti pussillisen toffeeta, mutta minä en ottanut siitä edes maistiaisia. Ei jotenkin napannut.

Salla kirjoitti...

Mut on taas deletoitu.... :( Sanoinpahan vaan, etten minäkään niitä muista (pussin hämärästi). Saati että oisin niitä syönyt tai jotenkin nyt intopiukeena hössöhössö niitä ostamassa...

Hehkuvainen kirjoitti...

Salla, onpa kummallista että kommenttisi aina menevät tuonne roskapostin puolelle :(.

Mutta nyt on molemmat kommentit näkyvillä :).

Hanniina kirjoitti...

Veikkaan itse asiassa, että retroarvo on suurempi hieman meitä vanhemmille, mutta kyllä minäkin ne karkit kersa-ajoilta muistan. Ja onhan ne ihan juukerin hyviä!

Hehkuvainen kirjoitti...

Minulla oli lapsuudessani kettukarkkeja (en tykännyt), lätkäliigoja (tykkäsin hulluna) ja Omareja (tykkäsin ja tykkään edelleen). Hopeatoffee ei kuulunut kuvioihin. No, onpahan jäänyt teille muille enemmän :D.