1.5.2013

Uutta putkeen


Treffipussimme on nyt tyhjä. Olemme siis viimeisen vuoden ajan käyneet miehen kanssa treffeillä kerran kuussa (keskenämme). Aloitimme toukokuussa 2012 ja tämän projektin viimeiset treffimme olivat viime perjantaina. Vuosi on kyllä mennyt todella nopeasti ja mukavasti! Kaikki kaksitoista treffiehdotusta toteutettiin sulassa sovussa. Välillä jouduttiin vähän improvisoimaan ja soveltamaan, mutta kaikki ehdotukset olivat kuitenkin järjestettävissä.

Voin edelleen lämpimästi suositella kaikille tätä arvottavien treffien ideaa, toteutti sen sitten kirjeinä (niin kuin Madam B.C. jolta idean kopioin), pussina tai jotenkin muuten. Ja kannattaa muistaa että treffata voi myös kaveriporukalla, ei näin hyvää ideaa tarvitse pelkästään parisuhteeseen soveltaa.

Treffivuosi päättyi tältä erää, mutta yhdessä tekeminen jatkuu. Aikaisempi "kuva päivässä vuoden ajan" -projektimme oli niin kiva, että päätimme palata kuvauksen pariin. Tällä kertaa pyysimme mukaan muita ja höllensimme vähän sääntöjä. Kuvapuoli ylöspäin on näillä näkymin vuoden mittainen, hyvin vapaamuotoinen pienen porukan yhteinen alati muuttuva tuotos.

Tarkoituksena on jälleen innostua tuottamaan kuvia, joko kameran avulla tai muuten. Minäkin tartuin pitkästä aikaa siveltimeen ja aloitin blogin pienellä maalauksella. Myös vanhojen kuvien postaaminen on sallittua, kunhan niitä ei ole aiemmin julkaistu missään. Julkaisuaikataulu on vapaa, mutta toivottavasti uutta nähtävää tippuu tasaiseen tahtiin.

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan seuraamaan ja kommentoimaan!

2 kommenttia:

Korppisusi kirjoitti...

ooo, tosi hieno uusi projekti! Millaiset uudet säännöt ovat?

Hehkuvainen kirjoitti...

Aika epämääräiset :D. No ei vaan, on meillä jotain kehitetty:

1. Julkaistavan kuvan pitää olla julkaisijan omaa tuotosta. Ei siis kopioida hassuja kissakuvia netistä.

2. Mikä tahansa kuvamuodossa esitettävä juttu käy. Voi siis julkaista ottamansa valokuvan, tekemänsä piirroksen tai vaikkapa tekemänsä vaha-animaation (videokuvakin on kuvaa).

3. Julkaistaan max 5 kuvaa/hlö/viikko.

4. Vähimmäisjulkaisumäärää ei ole asetettu, mutta jotain pitää kyllä laittaa esille.

5. Saa julkaista vanhan kuvan kunhan sitä ei ole aiemmin julkaissut missään. Blogissa tehdyn ensijulkaisun jälkeen omaa kuvaansa saa käyttää jatkossa tietenkin kuinka vaan haluaa ja julkaista missä vaan.

6. Koitetaan jaksaa vuosi ja katsotaan sitten miten jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Ööö... olikohan vielä muuta? Tietysti blogiteknisiä sääntöjä/ohjeita/toiveita on jonkin verran, mutta pääpiirteissään homma on yritetty pitää näin yksinkertaisena.

Katsojia ja kommentoijia kaivataan, joten sanaa saa levittää ja blogin saa ruuhkauttaa innokkailla kävijöillä :D.