12.5.2013

Ratissa


Tehtiinpä niin, että vuokrattiin pakettiauto ja siirrettiin tavaraa pisteestä A pisteeseen B ja pisteestä C pisteeseen A. Niin ja vähän myös pisteestä B pisteeseen A. Ja ihan pikkuisen myös pisteestä C pisteeseen Ö. Siinä sivussa nähtiin appivanhemmat ja hienoja maisemia. Koko viikonloppu siinä meni ja järjestely jatkuu luultavasti pitkään. Lisäkertomuksia aiheesta saattaa tulla.

Mutta isoin ooh ja wau on se, että minä ajoin kaikki pitkät siirtymät eli yhteensä noin 580 kilometriä. Se on aika hyvä suoritus ihmiseltä, joka on viimeksi ajanut autoa kymmenen (10) vuotta sitten. (En oikein osaa laskea ajamiseksi sitä kun kolme vuotta sitten pyöritin muuttoautoamme noin kahden minuutin ajan Pirkkahallin parkkipaikalla.)

Täytyy myöntää että alkuun hirvitti. Ja hirvitti kyllä lopussa ja vähän välilläkin. Kymmenessä vuodessa ehtii unohtua aika sujuvasti kaikki ajamiseen liittyvä, mutta niin vain selvittiin. Dieselkone antoi anteeksi pienen raakuuden eikä sammunut kriittisiin paikkoihin. Vain kaksi vuotta vanha pikkupaku oli ihan kiva käänneltävä ja mies istui apukuskin paikalla tyynenä kuin Buddha-patsas.

Pisteessä B oli jo ihan kesä ja ajokeli oli koko viikonlopun erinomainen. Loistava reissu, mutta ihanaa olla nyt kotona.

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Hienoa, että olet ryhtynyt ajelemaan. Se on mahtavaa hommaa, kun sitä vain tekee. Itsekin taisin olla 10 vuotta ajamatta ja nyt perjantaina olin kirjallisessa kokeessa, että pääsen hakemaan opetuslupaa poikieni ajokortin hankkimista varten.

Anneli kirjoitti...

Siis upeaa, voit olla ylpeä itsestäsi.
Sanoo katellinen toinen Horsma, joka ei ole ajanut 12 vuoteen !!!

Hehkuvainen kirjoitti...

Sari: kirjalliseen kokeeseen en ehkä uskaltaisi, enkä varmaan inssistä läpi pääsisi :D. Ai kamala, kyllä pitäisi vähän useammin ihmisen ajaa ettei ihan unohdu. Aikamoinen mimmi olet kun opetusluvankin haet noin pitkän tauon jälkeen, hatunnosto siitä!

Anneli: ^_^ Ei ollut ihan tyylipuhdas suoritus, mutta ketään tai mitään ei vahingoitettu reissun aikana. Hyvä niin.