27.4.2013

Kahvin tuoksua


Mies osti vahingossa aivan liian vaaleita papuja. Ei niistä ollut kahviksi ollenkaan! Ensimmäiset keitokset olivat mautonta kuravelliä (minä en kahvia juo mutta jopa minä huomasin ettei siitä litkusta ollut nautintoaineeksi) eikä lisäpaahtaminen auttanut yhtään. Siispä sain ison satsin papuja askarteluihini. Näyttäisi siltä että niistä tuli ainakin taulu:


Tausta on maalattu akryyliväreillä ja pavut on liimattu kiinni pikaliimalla. Toivottavasti pysyvät hyvin kiinni. Ainakin liima tarttui varsin jämäkästi sormiin, joten eiköhän se pidä pavutkin paikallaan. Kahvikuppi ja kiemurat olivat ensimmäinen aihe joka tuli mieleen, mutta voisihan näistä muitakin kuvioita taiteilla.


4 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Voi miten upea taideteos !
Vaikken minäkään ole kahvi-ihminen niin tuollaisen haluaisin keittiön seinälle :)

Mustikkamaa kirjoitti...

Joo, kyllä se niin vaan on että kahvin täytyy olla tummapaahtoista ;). Hauska idea, ootpa luova! Kirjekin ehkä kolahtaa pian postiin, jos hyvin käy niin jo huomenna!

Anneli kirjoitti...

Hyvää Vappua Sinulle :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Anneli: tuosta tuli tosiaan yllättävänkin kiva, nuo pavut tuntuvat hauskoilta :). Niitä on vielä hurjasti, useampaankin tauluun tai muuhun juttuun käytettäväksi.

Mustikkamaa: en tiedä mikä noissa pavuissa oli vikana kun ei niistä kahvia tullut, mutta onneksi kelpasivat muuhun. Meinasin myös jauhaa osan ja laittaa saippuan joukkoon, voisi tulla hauskaa kuorivaa saippuaa. Kiitos kirjeestä, se saapui perille :).

Hyvää Vappua!