6.3.2013

Painii roskien kanssa


Minulla on jalassa iso mustelma. Se on hieno, mutta en silti ota siitä kuvaa näytille. Vaikka pikkuisen tekisi mieli, kun niin harvoin saan näyttäviä mustelmia. En silti laita, kun ei se ole ollenkaan niin iso kuin kivun perusteella luulisi. Asiaan.

Mustelma tuli siitä kun painin roskalaatikkomme kanssa tässä eräänä päivänä. Meillä on yhteinen roskakatos naapuritalon kanssa, ja siellä on biojätepömpelin lisäksi omat laatikot sanomalehdille, kartonkijätteelle ja sekajätteelle. Kartonkikeräysastia on esittänyt pariin otteeseen mielenkiintoisia temppuja; aiemmin se oli selällään ja viime sunnuntaina se oli vallan nurinkurin eli pyörät sojottivat kohti taivasta. Eikä siinä vielä kaikki, vaan se astia oli ihan täynnä pahvi- ja kartonkijätettä. Siinä oli hiukan punkemista, että sain sen pystyyn, ja siinä toheltaessa kolahti jalkakin niin että on mustelma muistona.

Ja taas puhun mustelmasta, vaikka piti siitä roskalaatikosta sanoa. Ei se siellä itsestään ole kaatuillut, kyllä sen on joku käynyt kaatamassa (roskiksilla ei kai yleensä ole tapana tehdä voltteja). Mutta en kyllä käsitä kuka saisi päähänsä kipata ylösalaisin täysinäisen pahviroskiksen?!? Huvin ja urheilun vuoksi?

4 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Joillain ei järki päätä pakota tai oo parempaa tekemistä ;).

Ja mustelmista - mulle niitä tulee järjettömän helposti. Ja huomaamatta. Varsinkin töissä kun kantelee painavia juttuja ja törmäilee vahingossa "huomaamattomiin" esteisiin :P...

Tuliko muuten kirje perille? Posti näemmä kadotti mun tärkeän byrokraattisen kirjeen (tietänet mitä tarkoitan) ja asian prosessointi viivästyy :(.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kirjeesi, joka sisälsi muistilappuja (kiitos niistä!) tuli perille jo aikaa sitten ja lähetin siihen vastauksen eilen. Kuvittelin että se olisi ollut jo tänään perillä kun ykköspostissa laitoin, mutta ehkä saat sen sitten huomenna.

Anneli kirjoitti...

Tuollaisia sekopäitä, jotka nauttivat sotkemisesta ja tuhoamisesta, näyttää olevan joka puolella suomea.

Kyllä se mustelmasi paranee !

Mukavaa loppuviikkoa ♥

Hehkuvainen kirjoitti...

Nopeastihan tuo paranee, ja väri vaihtuu jännittävästi :). Ihanaa, että on perjantai! Oikein hyvää viikonloppua sinne ^_^.