1.1.2013

Loppukiri


Mies on vihdoin laskeutunut kotimaan kamaralle ja jäljellä on enää loppukiri syliini. Kolme viikkoa ja viisi päivää on pitkä aika odottaa. Hyvää kannattaa aina odottaa, sehän on selvä, mutta kyllä se silti on ollut raastavaa.

Kun mies tulee takaisin, saadaan olohuonekin taas normikäyttöön. Yksin ollessani en käytä olohuonetta juuri lainkaan, ja se aina miestä kovasti huvittaa. Linnottaudun makuuhuoneeseen josta poistun vain huoltamaan itseäni keittiöön tai vessaan. Olohuoneessa kuivatan pyykin ja varastoin tavaraa.

Niin ja olohuoneeseen pistän vieraat ja esittelen huonetta niin kuin suurenkin talon emäntä: "tämä huone on meillä käytössä lähinnä vieraita varten". Ei tämä meidän kaksiomme mikään valtava ole, minä vain olen yksinäni sellainen pesäytyjä (huomaa, että kyseessä on eri tyyppi kuin pesiytyjä). Pesäydyn sänkyyn, josta toinen puoli on varattu nukkumiseen ja toinen puoli askarteluun.

Tämänkertaisen lomaleskeyden aikana olohuoneessa on tullut vietettyä tavallista enemmän aikaa, sillä langaton verkkomme kosahti tietenkin pari päivää miehen lähdön jälkeen ja lankayhteyteen pääsee vain olohuoneessa. Tämä nettiviritys (jota minulla ei ole mitään mahdollisuuksia mennä sörkkimään) on selvästi miehen salajuoni, jonka tarkoituksena on pitää minut edes jollain tasolla riippuvaisena hänestä ja hänen avustaan. Ilkeää, mutta olkoon nyt tämän kerran.

Jotta olisin loistokuosissa miehen paluuta varten, heräsin 05:45 migreeniin enkä ole toipunut siitä vielä. Viikon kestänyt ripulointi on sentään tauonnut hetkeksi. Ehkä suihku auttaa sen verran ettei mies käänny heti ovelta takaisin.

3 kommenttia:

Urpo Turpo kirjoitti...

Hieman huvittavaa minunkin mielestä tuo huoneasia. Myös minullakin olohuone on melko vähällä käytöllä, siellä tulee lähinnä välivarastoitua tavaroita (vieraitahan siellä ei koskaan näy). Suurin osa ajasta tulee vietettyä makuuhuoneen puolella olevan työpöydän ääressä ja loppuosa keittiössä.

Anneli kirjoitti...

Minä taas asun olohuoneessa. Makkarissa vaan nukun ja keittiössä syön. Teenkin juon omassa lepotuolissani lankojen ympäröimänä :)

Toivottavasti migreeni helpotti ja pääsit terveenä vastaanottamaan miehesi !!
Mukavaa tätä vuotta :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Urpo Turpo: olen selvästi pienen asunnon ihminen :D. Tai suuremman, jos minulla olisi se askarteluhuone... Nyt kun mies on kotona, olen selvästi enemmän olohuoneessa itsekin (kun on seuraa).

Anneli: päänsärky onkin ollut todella sitkeää lajia, koko viikko on mennyt enemmän tai vähemmän särkyisenä :(. Mutta mies on silti saatu onnellisesti kotiin ja kotiutumaan :).