9.7.2011

Voihan kökkö


Minun pitäisi tällä hetkellä olla ystäväni polttareissa saunomassa, mutta olenkin kotona mahakipuisena. Vatsaan sattui jo aamulla, mutta päätin kuitenkin lähteä liikenteeseen. Heti ihanan puistopiknikin jälkeen pitikin sitten kääntyä takaisin kotiin, kun olo oli niin kauhea.

Pitkiä ovat minuutit, kun vatsakipuisena makailee - aloin jo epäillä umpilisäkkeeni tulehtuneen. Ei tulehduksen mahdollisuutta voi kai vieläkään täysin poissulkea (vaikka olen kyllä siinä uskossa että umpilisäkkeen tulehdus on jatkuvasti paheneva vaiva eikä helpota itsekseen puolessa päivässä). Kokonaisvaltaisesti olo on kuitenkin jo paljon parempi kuin puoliltapäivin ja olen saanut syötyäkin vähän. Kipukin on laantunut, nyt on ihan siedettävä olo. Tuleva ilta ja yö kertovat varmasti paljon tilanteen kehittymisestä.

Nyt enemmänkin harmittaa se, että jäi hauskat juhlat välistä. En päässyt osallistumaan burleskiworkshoppiin - nyt en siis (edelleenkään) osaa riisua hansikkaita ja korkokenkiä aistikkaasti! Vielä enemmän harmittaa se, etten voinut tehdä morsiolle lupaamaani jalkahoitoa. Reipas ja pystyvä kaaso otti luultavasti paikkani. Kamerani todistaa lainatavarana tapahtumia, joissa olisin kovin kernaasti ollut itse mukana.

Mies oli kultainen ja kuljetti moottoripyörällä morsion burleskitunnilta saunalle. Sen jälkeen ukko ottikin suunnan kohti kavereiden kesäjuhlia, ja joutui matkalla kovaan sadekuuroon. Äsken salamoi ja jyrisi tässäkin.

Katselen Areenasta Monacon ruhtinaan häitä ja toivon että olen huomenna paremmassa kunnossa.

9 kommenttia:

Ipo kirjoitti...

Pikaista paranemista! Toivottavasti ei oo mikään operaatioita vaativa vaiva!

Mie taas kirjoitti...

Pikaista paranemista! Jos kauheesti mietityttää, niin pirauta terveysneuvontaan, oot varmaan siitä kuullutkin? http://www.0910023.fi/

Nan kirjoitti...

Pikaista paranemista myös minulta! Inhottavia nuo tuollaiset vaivat, toivottavasti ei ole mitään pahempaa.

Yamaba kirjoitti...

Tauteja sattuu. Samat paranemisen toivotukset kuin muiltakin.

Hehkuvainen kirjoitti...

Yö olisi voinut mennä paremminkin, mutta sain vähän nukuttuakin. Nyt olo on parempi, tosin ei vieläkään normaali. Terveysneuvonta on tuttu paikka. Kiitos toivotuksista :)!

Anonyymi kirjoitti...

Voi helkkari, burleskiworkshop sivu suun! Minua harmittaa jo ajatus, etten heti tältä istumalta tiedä miten moiseen pääsisi.

-Veela

Hehkuvainen kirjoitti...

No, mihinkäs se minun kommenttini nyt katosi...

...anyway. Veela, etsit vain jostain burleskitaiteilijan ja kysyt siltä että pitääkö se kursseja :P. Tai sitten että tietääkö se jonkun joka pitää. ^_^

Veela kirjoitti...

hmm..., menen siis tuolla yöelämässä kysymään kantapaikassani joltain vaikka sopivannäköiseen korsettiin pukeutuneelta naiselta "anteeksi, annatko yksityistunteja riisuutumisesta?" Ja siitä se sitten lähtee :-D

Hehkuvainen kirjoitti...

No ainakin jotain siitä lähtee ;D!