1.6.2011

Uusi tukka


Tajusin, että saamani S-ryhmän lahjakortit käyvät myös Sokoksen Hyvä olo -hoitolaan. Niinpä päätin kesän ja valmistumisen kunniaksi kerrankin törsätä tukanleikkuuseen! Viimeksi olen käynyt kampaajalla muistaakseni wanhojentanssikampausta laitattamassa, eli joskus viime vuosituhannella. Mies hoitaa kyllä hienosti tasausleikkauksen, mutta nyt halusin jotain muuta. Ja muuta sain:


Näkeehän sen jo iloisesta ilmeestäni, että uusi tukka on mieleinen! Pyysin lyhennystä ja kerroksia. Pituudesta lähtikin 15-20 senttiä ja kerroksia tuli. Olin silti tarkka siitä, että tukka täytyy saada edelleen kiinni ja pois silmiltä. Mallin piti olla myös sellainen, ettei se vaadi mitään laittamista (minä kun en edelleenkään omista edes sitä fööniä) eikä näytä ylikasvaneelta kuukauden päästä. Kaikki toiveeni otettiin huomioon hienosti.

Kampaaja laittoi raudalla myös hieman laineita, mikä oli minusta todella mukavaa. Pöyheys tosin ei kestä, vaan ensimmäinen pesu tekee tukastani taas lättänän liurun, mutta ehkäpä uusi pituus ja kevyt kerrostus tuntuvat silti mukavilta ja hienoilta. Nyt on uuden pään kanssa erityisen kesäinen olo!

10 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Aika vähän makee!

Ipo kirjoitti...

Nätit hiusket! :)

Johanna kirjoitti...

Oi, uusi kampaus näyttää kauniilta!

Omppu kirjoitti...

Näyttääpä hienolta kampaukselta tuo! :-)

Mustikkamaa kirjoitti...

Foxy lady, wow :-).

Urpo Turpo kirjoitti...

Ilme on ainakin todella iloisen näköinen. :)

Nan kirjoitti...

Kauniit hiukset :) Ja onnittelut valmistumisestasi!! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos kaunis :)! Nyt, kun tukkaa ei ole kiharrettu ja laitettu, se ei ole niin kiva kuin ihan uutena (ei se koskaan ole). Mutta on se silti uusi ja hauska :).

Mie taas kirjoitti...

WAU! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Khih :).