26.6.2011

Raaps raaps


Talviturkki on kasteltu! Kävimme viettämässä juhannusta miehen kotikotona, ja rantasaunasta pääsi mukavasti järveen pulahtamaan. Vesi oli tosin niin kylmää, ettei siellä järvessä kovin pitkään viihtynyt. Olen melkoinen vilukissa, joten uiminen oli hyvä suoritus. Siitä siis aplodit itselle.

Kävin sekä perjantaina että lauantaina saunassa uhmaten viikon mittaista uinti- ja saunomiskieltoa, jonka sain maanantaina luomenpoistoleikkauksesta. Vatsan puolelle sain yhden tikin, selän puolelle kaksi. Hyvin nuo näyttävät parantuneen, eivätkä saunomisestakaan tainneet shokkia saada. En silti laita kuvaa, kun yhdelle kaverille meinasi olla liikaa jo toimenpiteestä kertominen.

Ei ole kyllä oikein muitakaan kuvia laitettavaksi. Kamera oli reissussa mukana, mutta kuvia tuli hirvittävän vähän. Ehkä synkeä sää tappoi inspiraation, tai sitten ei vain huvittanut kuvailla. Sen sijaan taisin koukuttaa muutaman juhannuksenviettäjän Skip-Boon. Mission accomplished!

Hyttysten valtavasta määrästä huolimatta selvisin siedettävällä puremien määrällä. Joskin noita muutamia kutittaa nyt sitten aika ankarasti. Hyttysarmeijaa uhmaten kävin keräämässä siankärsämöä, ja sainkin ihan mukavan saaliin. Keruusää ei ollut ihan paras mahdollinen, kun kaikki oli märkää.

Sää oli kuitenkin parempi kuin mitä alkuviikon ennustukset antoivat olettaa. Vältimme ajomatkoilla sekä sateet että pahemmat ruuhkat. Liikennettä oli yllättävän paljon, mutta jonot olivat väljiä.

Mainio reissu.

2 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Multa poistettiin keväällä kans kaks luomea, toinen naamasta (neljä tikkiä) ja toinen hmm... tuolta alhaalta (kaksi tikkiä) ;). Kunpa tuo naaman luomi vaalenisi vielä, onneksi sentään tikin rei'ät ovat jo huomaamattomia. Vielä kuukausi sitten näytti niin kirkkoveneeltä x). En oo vielä ehtiny uimaan :(...

Hehkuvainen kirjoitti...

Aika pieniä tikkejä varmaan tuli jos laitettiin neljä samaan O_o. En nimittäin muista että sulla ois naamassa mitään kovin isoa luomea ollut... Kylläpä ne arvet vaalenevat, aikaa se vaan vaatii :). Huh hellettä! Sen verran kivasti hiki virtaa ihan istuessakin, että alkaa viilentävä vesi houkuttaa...