5.6.2011

Puhukaa toisillenne


Kaikissa parisuhdeoppaissa kehotetaan puhumaan. "Puhukaa toisillenne, keskustelkaa, luokaa yhteys." Meillä kyllä puhutaan. Usein ihan järkeviäkin, mutta useammin ihan höpöjä. Tai siis minä kysyn tyhmiä ja mies vastaa mitä haluaa.

Edellä mainitut neuvovat tahot muistuttavat, että seksistäkin on tärkeää puhua. Alapääasiat ovatkin minua viime aikoina kovasti mietityttäneet, joskin poikkeuksellisesti kyse ei ole ollut seksistä (mistä meillä myös puhutaan paljon).

Sain nimittäin valmistujaislahjaksi mainiolta vaikuttavan lääkärikirjan 50-luvulta, ja se on kirvoittanut jo heti ensimmäisten sivujensa aikana useita pohdintoja. Kuten esimerkiksi: ovatko naisen alapään kolme reikää (virtsaputken suu, emättimen aukko ja peräaukko) kovinkaan järkevästi järjestetty? Voisiko niille olla joku parempi ja kätevämpi järjestys? Löytyykö eläinmaailmasta joku muu ratkaisu, vai onko kaikilla nisäkkäillä viemäri heti huvipuiston vieressä?

Tänään tulin aamiaisella pohtineeksi sitä, että jos joku on oikein jär-jet-tö-män lihava, niin kuinka pitkä voi pisimmillään olla pierun matka peräaukolta päivänvaloon. Jos pakaraa riittää pakaran viereen, niin miten se pieru pääsee ulos? Voiko johonkin puolimatkaan kerääntyä kaasutasku, johon säilööntyy päivän pikkutuhnut ja kupla purkautuu kun se kasvaa riittävän suureksi?

Näin meillä, mites siellä?

4 kommenttia:

Mie taas kirjoitti...

Puhutaan puhutaan, suhde vaan vielä puuttuu! :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Puhumisesta on hyvä aloittaa :P.

Veela kirjoitti...

Voi helkkari, nyt mäkin mietin näitä. Ällöä.

Hehkuvainen kirjoitti...

Jos keksit/löydät hyviä vastauksia, tule ihmeessä kertomaan! :D