9.5.2011

Hamekelit


Kesä on nyt sitten täällä. Ainakin niin voi päätellä jos katsoo kaupungilla kansalaisten pukeutumista. Olen minäkin - yleensä se viimeinen vilukissa - keventänyt. Vappuna kosken rannalla istuessa tarvitsin vielä pitkiä kalsareita, nyt ne on voinut jättää jo kaappiin. Sunnuntaina keskustorin peräkonttikirppiksellä kiertäessä oli lämmin hihattomassakin.

Mies on varsinainen kesämies ja nauttii auringonpaisteesta - ja siitä että naiset ovat kuoriutuneet kaiken peittävistä talvivarusteistaan. Pitäisi kai hankkia miehelle jotkin silmälaput, ettei se vallan vauhkoonnu. Tästä lähin se viettääkin aikaansa terassilla aina kun mahdollista. Täytyy katsokaas huolehtia tankkauksesta, ettei pääse nestevajaus yllättämään kaiken kuolaamisen seurauksena *wirn*.

Toki minustakin ihmiset ovat kesällä mielenkiintoisempaa katsottavaa kuin talvella. Hyvät tissit on hyvät tissit, ja aina niitä on hauska katsella, eihän siitä mihinkään pääse. Joskin olen tähän mennessä bongannut enemmän niitä, joiden kropalle talven tympeä toppapukeutuminen on armeliaampaa... Jotkut ilmeisesti pimahtavat ensimmäisten kesäkelien tullessa ja unohtavat, että pinkeät kimalletopit, minimittaiset hameet ja korkeat korot eivät pue ihan kaikkia.

Ja palanut iho ei pue ketään. Mies ruskettuu kauniisti, minä en juuri lainkaan. Mutta minä muistan sen, enkä lähde ensimmäisenä aurinkopäivänä kokeilemaan että josko NYT. Jotkut vastaantulijat näyttävät jo nyt siltä, että ovat makoilleet suorassa paahteessa 2 viikkoa. Ymmärrän, että Suomen lyhyt kesä (ja pitkä talvi) saattaa joillekin aiheuttaa sellaisen tunteen, että pitää olla auringossa AINA kun se suinkin on mahdollista. Malttia kuitenkin, ystävät rakkaat.

Hauskinta näin kesän lähestyessä on katsella ihmisten vaatteita. Iloiset värit ja pirteät kuosit palaavat, ihmisten vaatekaapeista tuntuu löytyvän nyt muutakin kuin mustia toppatakkeja. Niin mukavaa ja piristävää kuin se onkin, tulen aina vähän kateelliseksi. Niin kauniita kesämekkoja, niin hienoja kesäpaitoja! Tuntuu siltä, että oma vaatekaappini on valju ja vanhentunut, tylsä ja kulahtanut.

Oikeasti sieltä varmasti löytyy täksikin kesäksi vaatetta ihan sopivasti, minusta vain tuntuu siltä että kaikilla muilla on jotain uutta ja raikasta yllä. Älkääkä nyt vain sanoko, että uudistitte juuri koko vaatekaappinne sisällön lämpimien kelien kunniaksi...

4 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Älä unohda hyvännäköisiä perseitä. Miehillä etenkin. Ei niistä sortsiperseistä saa silmiään irti, terveisin tätsy 55 vee :)

Mustikkamaa kirjoitti...

Hyvät tissit on hyvät tissit - myös vaikka ne olis miehen (naiselliset) tissit? Man boobs. Kai niitäkin näin alkukesästä näkee... :D

Urpo Turpo kirjoitti...

Älkääkä nyt vain sanoko, että uudistitte juuri koko vaatekaappinne sisällön lämpimien kelien kunniaksi...

Älä ole huolissasi. Minun vaatekaappi on säilyttänyt sisältönsä samana suunnilleen jo parin vuoden ajan. Eikä sieltä löydy pirtsakoita kesävaatteita ollenkaan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Hanni: ei hyvännäköisiä perseitä VOI unohtaa ;D.

Mustikkamaa: niin, kauneushan on katsojan silmässä. Jos sää tykkäät man boobseista niin mikäpä minä olen sitä arvostelemaan... ;D ;D

Urpo Turpo: huh.