7.3.2011

Alku aina hankalaa


Selvisin ensimmäisestä työharjoittelupäivästä. Paikka vaikuttaa mukavalta, työt vaikeilta. Hiukan lohduttaa se, että kuulin pomoni sanovan useasti "en tiedä".

Muuten meni kivasti, mutta viimeisen vartin aikana tein virheen, jonka korjaaminen jäi huomiseksi. Virhe ei ole peruuttamaton, mutta ärsyttävä. Ärsyttää, että en saanut tehtävää valmiiksi. Pitää opetella olemaan ajattelematta asiaa, sillä tilitoimistossa pääsee harvoin aloittamaan työpäivää ns. puhtaalta pöydältä (jos aikoo pitää kiinni tietyistä työajoista).

Eiköhän se tästä.

7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kyllä se siitä! Tsemppiä vaan työharjoitteluun. On hyvin vähän sellaisia työpaikkoja, joissa aina pääsisi aloittamaan tyhjältä pöydältä aamulla eikä oma alasi kuulu todellakaan niihin.

Alitsa kirjoitti...

Juu, työpöydälle jää aina asioita roikkumaan. Toisaalta tietää mitä huomenna tekee!

Hyvää työharjoittelua! :)

Omppu kirjoitti...

Tsmppiä työharjoitteluun! Kyllä se siitä! :-)

Johanna kirjoitti...

Lykkyä harjoitteluun! :)
On lohdullista tietää että ne alalla kauan olleetkaan eivät ihan kaikkea tiedä ;D

Ei ole tullut kommentoitua aikoihin, mutta tosiaan, täällä ollaan silti ja uskollisia lukijoita :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Sari: kiitos tsempistä :). Siivoojana pääsin aina aloittamaan puhtaalta pöydältä - tai oikeastaan likaiselta ;). Mutta kumminkin :P.

Alitsa: on kyllä opettelemista siinä ettei ajattelisi niitä työjuttuja sitten enää kotona. Tänään se on onnistunut aika hyvin :). Ja onhan se siinä mielessä helppoa, etten tosiaan voi tehdä töitä kotona.

Omppu: kiits kiits :).

Johanna: juu, ei se pomokaan onneksi kaikkea tiedä. Sitten otetaan yhdessä selvää ja improvisoidaan. Aika jännältä tyypiltä se kyllä vaikuttaa, kiroileekin kuin merimies :D.

Ja kiva kun käyt lukemassa :).

Mie taas kirjoitti...

Hahaa, mutta tässähän on oiva tilaisuus opetella siihen, että kun työpäivä päättyy ja työpaikan ovi sulkeutuu takana, niin kaikki ne työt myös jäävät sinne, eivätkä seuraa kotiin! :D

Hehkuvainen kirjoitti...

No sitäpä tässä tosiaan pitää opetella. Ehkä siinä joskus onnistuukin :).