11.2.2011

Käläkäläkälä


Voi että kun meinasi kiristää hermoa se, etteivät täysi-ikäiset ihmiset osaa istua kolmea varttia hiljaa paikallaan. Olkoonkin että menossa oli jo neljäs oppitunti putkeen verotusta, joka on ehkä maailman tympäännyttävin aine (eikä opettajakaan ole sieltä innostavimmasta päästä). Silti.

Ja meinasin kyllä ihan täysin kypsyä eräiden asenteeseen. Jos on mielestään tullut väärin kohdelluksi arvosanoja annettaessa eikä voi mennä juttelemaan asiasta opettajille, kun ne ovat kaikki "joustamattomia ja sadistisia paskapäitä, joiden suurin ilo on piinata opiskelijoita", niin voisi olla ihan hiljaa. Varsinkin, kun ei itse ole juurikaan tehnyt mitään ansaitakseen niitä hyviä arvosanoja, vaan on lähes jokaisessa mahdollisessa kohdassa äänekkäästi vastustanut opettajien "typeriä ja idioottimaisia sääntöjä".

Vaan oikeastaanhan minun pitäisi kai kiittää kanssaopiskelijoitani. Kun he käyttäytyvät huonosti, minä voin näyttäytyä hyvässä valossa hyvin vähällä vaivalla.

Kylläpä tuli viikonloppu taas hyvään saumaan.

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Oi voi, niin kovin tuttu tunne. Aikoinaan opiskellessani jouduin kuuntelemaan vastaavaa ja auta armias kun kerran hermostuin ja korotin ääneni ja pyysin "en-niin-kovin-kauniisti" heitä pitämään turpansa kiinni, niin olinkin loppu vuoden luokan vihatuin henkilö. Opettajat eivät tehneet mitään, sillä "Olette aikuisopiskelijoita ja osaattehan te käyttäytyä!" No niinpä niin.

Voimia!

Nan kirjoitti...

Ymmärrän. En tiedä, mistä noita luennoilla kälättäjiä riittää. Minäkin olen nyt ollut vierailevan luennoitsijan luennolla (eli hän pitää vain yhden luennon) ja siellä oli takarivissä ryhmä ihan aikuisia naisia, jotka kälättivät keskenään ("kihi kihi, supi supi"). Se oli jotain ihan uskomatonta, kun muutenkin oli vaikeaa kuulla, mitä edessä sanottiin. Mistä noin typeriä ihmisiä oikein sikiää? Menisivät pois, jos eivät kuuntele. Tuolla ei todellakaan ollut pakko olla.

Mutta kaikesta huolimatta: hyvää ja raikasta viikonloppua! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Kohtalotoverit, oi!

No, yleensä meidän luokka on kyllä hiljainen ja kiltti. Koulun hiljaisin itse asiassa, tätä ovat monet opettajat kiitelleet. Mutta joskus herpaantuvat nuo muut, eivät tässä loppusuoralla enää jaksa keskittyä.

No, varmaahan on että jos opettaja kysyy jotain, niin sitten on hiirenhiljaista. Paitsi että MULLA on aina asiaa silloin :D. *pick me pick me pick me*