2.2.2011

Ja sukat on sillä makkaralla


Ostin uudet sukkapöksyt. Vanhoihin oli ilmestynyt valtavat reiät kantapäihin, joten heitin ne pois. Samoin heitin pois kaksi pulloa kuivahtanutta kynsilakkaa.

Käytän kynsilakkaa niin harvoin, että sen voi laskea kestohyödykkeeksi. Pienetkään pullot eivät kulu loppuun, vaikka vuodet vierivät. En todellakaan noudata suositusaikoja, eli en heitä lakkaa pois kahden vuoden kuluttua avaamisesta, jos se vain on vielä juoksevaa ja käyttökelpoista. Jos oikein muistan, uudempi nyt poistetuista lakoista oli melkein viisivuotiasta. Vanhemman lakan ikää en uskalla edes arvailla.

Tavarasaldo 2011: -16

2 kommenttia:

NetKissa kirjoitti...

Mä en oo tiennytkään, että kynsilakoissa on joku vanhenemispäivä. Kyllä mun vanhimmat lakat on varmaan jo kymmenvuotiaita. Vinkkinä kerrottakoon, että jos kynsilakka on liian vanhaa, sitä voi ihan hyvin jatkaa kynsilakanpoistoaineella. Ja taas pelittää.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kaikessa kosmetiikassa on nykyään pakollisena sellainen merkintä. Mutta ovathan kynsilakat käyttökelpoisia hurrrrrjan paljon pidempään kuin 12 tai 24 kuukautta avaamisesta. Mää kokeilin tota kynsilakanpoistoainekikkaa, mutta tulos ei tyydyttänyt.