30.12.2010

Tonttupajalla osa 4


Aina on tarvetta myös hieman pienemmille lahjoille, joita voi näppärästi lähettää postissa tai liittää isomman muistamisen kylkeen. Tänä vuonna tykästyin kovasti tekemiini enkeliavaimenperiin:


Niistä tuli hirmu söpöjä! Kaikki materiaalit löytyivät jo valmiina varastoista. Pienet ketjunpätkät irrotin Yves Rocherin tökeröstä ilmaiskorusta, avainrenkaat ovat kulkeutuneet ties mistä ja helmet olen hamstrannut joskus aikoja sitten. Vanhan kierrätystä tuli harrastettua myös mehiläisvahavoiteita valmistaessa:


Purkit ovat vanhoja kasvovoidepurkkeja, niitä kun aina silloin tällöin kuitenkin tyhjenee. Muutkin materiaalit löytyivät kotoa, ei tarvinnut kaupasta hakea. Viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä esittelyssä vuoden 2011 kalenterit, joita valmistui kolme kappaletta:


Tulostin kalenteriruudukot kartongeille, joista en ole maksanut senttiäkään. Tein kierteet ilmaiseksi siskon Bind-it-all -laitteella. Valokuvat ovat ottamiani, ja teetätin ne kameraliikkeessä lahjakortilla, jolla sain 50 ilmaista valokuvaa. Valokuvakulmia sentään piti ostaa hieman lisää, kun vanhat loppuivat kesken. Hienot tuli, vaikka itse sanonkin!

Ensi jouluna onkin sitten taas uusi vuosi ja uudet kujeet.

4 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Pakko kommentoida, että sun tekemä voide todennäköisesti pelasti mut pyörätuolilta. Oon ollut tosi laiska rasvailemaan mun jalkoja, ja nyt talvella iho on muuttunut suurilta osin melkoisen rutisevan kuivaksi. Mm. juuri kantapäistä, jotka halkesivat haavoille niin että käveleminenkin teki kipeää. Mulla oli vielä pohjat jäljellä tuosta voiteesta, ja ah tätä autuutta nyt, kun jalat taas terveet! Harmi vaan että loppui jo. Kerrohan tarkempi resepti, jossei ole suuri salaisuus ;). Pääsisin itse kokkailemaan voidetta kantapäille.

Hehkuvainen kirjoitti...

Härreguud! Resepti ei ole mikään salaisuus, olen sen julkaissutkin aikoinaan. Reippaasti vain kokeilemaan ja rasvailemaan :).

Mrs.Marple kirjoitti...

Tuohon reseptiin ei valitettavasti salasanatta pääse. Voisitko julkaista uudelleen tämän jouluisessa tsi-lahjapostauksessa??

Kiitos!

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvä huomio! Nyt on ohje julki uusintana :).