12.8.2010

(Leikki)koulu


Lähtihän se koulukin käyntiin. Jotenkin ainakin. Minä olisin jo toisena päivänä ollut ihan valmis lukujärjestyksen mukaiseen ohjelmaan, eli oikeaan opiskeluun, mutta mepä olemmekin pari päivää tässä vain leikkineet.

Olemme oikeasti tuhlanneet kaksi päivää siihen, että valmistimme näytelmän (!!!) ja esitimme sen muille ryhmille. Aiheeksi oli annettu "koulun mainosvideo". Jessus. Muut ryhmät tekivät tietysti samoin, ja niinpä olen sitten kärvistellyt epäkiinnostavan ryhmätyön parissa tai katsonut muiden ryhmien esityksiä. Ja ne meidän luokan ryhmätyöthän tiedetään... saatte kaksi kertaa arvata kuka joutui taas vetovastuuseen kun kukaan muu ei inahtanutkaan.

Mutta me teimme näytelmän ja me esitimme sen hienosti, vaikkei ketään kiinnostanutkaan. Huomenna päästään sitten vihdoin kiinni oikeaan opiskeluun. Tai ainakaan meidän ei tarvitse enää leikkiä näytelmäkerholaisia.

Rivimme harvenevat. Yksi tovereistani hankkiutui raskaaksi, ja jää pois viimeistään joululta. Ainakin yksi jäi kiinni töihin ja vaihtaa aikuispuolelle. Yksi petturi vaihtaa linjaa ja kaupunkia. Useampikin on töissä vielä syyskuun alkuun asti, ja parista karkurista minulla ei ole mitään tietoa. Harmi, että juuri ne lähtevät joiden kanssa olen ollut eniten tekemisissä.

Vaikka tositoimiin onkin kiva päästä, voi jossain välissä hiukan hirvittää se miten paljon opittavaa onkaan. Kaiken muun lisäksi pitäisi huolehtia siitä, että opinnäytetyö tulee valmiiksi jossain vaiheessa (=mahdollisimman pian). Aiheelle olen jo saanut opettajan siunauksen, nyt voin hiljalleen alkaa kerätä materiaalia.

Ehkä se tästä.

7 kommenttia:

Avaruushiiri kirjoitti...

Hmm... Siis ne, joiden kanssa olet eniten ollut tekemisissä, ovat jättäneet saapumatta lomilta?
Pitäisikö tästä päätellä jotain? O_o

Hehkuvainen kirjoitti...

Hys. Ei pidä herättää liikaa spekulointia siitä mitä olenkaan valmis tekemään ollakseni luokan paras... *wirn*

Saoka kirjoitti...

Jännityksellä odottelen minäkin, että minkälaista piirileikkiä ja puuhakerhoa sitä mahtaa olla luvassa tuossa kuunvaihteessa.

Mustikkamaa kirjoitti...

Voi hyvä luoja...niin tuttu tunne loppukevään/kesän kurssilta tuo leikkikoulumeininki! Ei ollenkaan kiva, kun haluaisi tehdä jotain oikeesti järkevää ja sellaista mistä on jotain hyötyä. Mulla alkaa koulu ylihuomenna....iik, jännää - mutta ah niin kivaa! Toivottavasti ei mee leikkikouluksi ekoina päivinä (tai muutenkaan).

Hehkuvainen kirjoitti...

Saoka: huuuu! Kyllä teillä varmaan on ihan riittämiin niitä tutustumisleikkejä... Tsemppiä kovasti koulun alkuun! :)

Mustikkamaa: no niin! Miltäs nyt tuntuu? :) Kerro heti millaista on ollut!

Mustikkamaa kirjoitti...

Informaatioähky, mutta hyvillä mielin olen. En nyt vielä pysty jäsentämään ajatuksiani (tai informaatiota) mitenkään muulla tavoin, mutta olo on väsynyt mutta järjettömän onnellinen :).

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvä että onni on päällimmäisenä ja suurimpana tunteena :).