2.8.2010

En halua


Opintolainan ensimmäisen erän saapuminen tilille on varma merkki vääjäämättä lähestyvästä syyslukukaudesta. Viimeinen lomaviikko käynnistyi ja ensi viikolla pitää taas mennä kouluun. En halua.

Olen vihdoin päässyt huolettomaan lomafiilikseen. Olen myös autuaasti unohtanut kaiken viime vuonna oppimani. En muista mihin sijoitin laskimeni. Ensi viikolla pitää taas herätä ajoissa, kulkea muiden määräämien aikojen mukaan ja vaivata aivoja asioilla joita ei haluaisi ajatella. En tahdo.

Ainoa hyvä puoli taitaa olla ruokahuollon parantuminen. Koulun ilmaiset ateriat tuntunevat taas alkuun ihan taivaan lahjalta.

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Onks pakko jos ei haluu? No, kun ens maanantai koittaa, on syyslomaan enää 11 viikkoa!

Ai niin, sä aloitat vasta tiistaina...

Mustikkamaa kirjoitti...

Mullakin alkaa koulu vajaan kahden viikon päästä, 16.8. Tosin mun edellisistä opiskeluista on pidempi aika (monta vuotta), nyt alkaa ihan uudet haasteet. Jänskättää, paljon, mutta odotan innolla uusiin ihmisiin tutustumista ja itse opiskelua.

Lomaa ennen koulun alkua ehtii kertymään vain 2,5 viikkoa... ehdinköhän lainkaan päästä siihen huolettomaan lomafiilikseen?

Hehkuvainen kirjoitti...

Salla: en haluuuuuuuuuu... No, ei auta. Se on mentävä tai itkettävä ja mentävä. Sää saat sentään palkkaa kouluun menosta...

Mustikkamaa: huu, jännää! Uudet tuulet puhaltavat, ja into auttaa alkuhankaluuksien yli :). Hmmm, 2 ja puoli viikkoa... no, on se sentään enemmän kuin 2 viikkoa!!