30.6.2010

Kupit on kuin olisi häät *


Ostin useita vuosia sitten kirpputorilta halvalla pikkuiset ruusulusikat. Olihan minulla aterimia, mutta tämmöiset hienostelulusikat puuttuivat.


Vuosia ovat maanneet laatikossa odottaen sopivia kuppeja. Nyt löysin nekin.


Ostin kaksi kuppia tasseineen. Kyllä pitää naisella olla yhdet rinsessakupit! On siis itselle ja toiselle, kun kutsuu jonkun tyttökaverin hienostelemaan (saapi tulla kylään, ystävät kalliit). Enempää tällaisia kuppeja ei sitten tarvitakaan.

Torilla silmäni osuivat viiteen ruokalusikkaan, jotka selvästi halusivat laatikkooni. Myyjä pyysi neljää euroa, sanoin että maksan euron. Ja sillähän minä ne matkaani sain.


Sanoin kyllä myyjällekin etten oikeastaan tarvitse ruokalusikoita. Myyjä huudahti siihen että "voi mutta tori on aivan loistava paikka ostaa juuri sellaista tavaraa mitä ei lainkaan tarvitse!" Ja hän oli tietenkin aivan oikeassa.

* Otsikko on Absoluuttisen nollapisteen hienon kappaleen nimi. Ko. biisi tulee aina mieleen kun puhutaan kupeista.

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Tuollaiset ruusulusikat löytyy mummultakin kotikotoa! Ne ovat nätit, vaikka aika on niitäkin jo patinoinut. Harmi ettei nykyään ole enää juuri kai tapana antaa esim. rippi- tai häälahjaksi tuollaisia hopealusikkasettejä, kaiverruksilla tietysti. Ne kun olisivat lähestulkoon ikuisia. Mummulla on varastossa vielä hänen ja vaarin häälahjalusikat (vuodelta 1932) ja aivan käyttökelpoiset ovat vielä!

Hehkuvainen kirjoitti...

Tuollaisia ruusulusikoita (siis noita pieniä) on kovasti liikenteessä! Kuppien ensikäyttö on suoritettu menestyksekkäästi pikkurillit ojossa, seuraava kestityskin on jo tiedossa :).

Stansta kirjoitti...

Kuinka Hanni ei ole tullut tähän kohtaan kuolaamaan..??? ;o)
Kauniita ovat! Itselläni on ennenaikaisena perintönä äidiltä tuollaiset lusikat. Koskaan en ole käyttänyt kun ovat kauniisti kotelossaan...Jokohan olisi aika?

Hehkuvainen kirjoitti...

No sanos muuta, minä jo luulin että Hanni olisi heti ollut täällä kuolaamassa kuppejani! Ehkä se ei enää lue blogiani... O_o