19.5.2010

Kahdessa kodissa


Selvisimme mielestäni hienosti etäsuhteen haasteista. Nyt olemmekin sitten hetken saaneet ihmetellä niitä asioita joita lähisuhde kahdella kämpällä tuo mukanaan.

Kaikki yhteinen aika ja jokainen tapaaminen pitää erikseen järjestää ja sovitella aikatauluihin. Sen lisäksi pitää arpoa kumman luona ollaan yötä ja huolehtia siitä että sopivat eväät ja vaatteet on siellä missä niiden tulee olla.

Välillä hieman jännää, mutta ei mitenkään vastenmielistä. Onneksi mies on suorastaan järkyttävän positiivinen, joustava ja kärsivällinen. Ja onneksi me molemmat olemme jo pitkään omistaneet kaksi hammasharjaa.

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Joskus muistelee positiivisen haikeasti niitä aikoja, kun lauantaina pakkasi "kakkoskotirepun" viikonloppua varten ja sitten huristeltiin yömyöhään toiseen majapaikkaan...

Alitsa kirjoitti...

Toi on niin lutuisaa! Kaiholla katselin luonasi kahta hammasharjaa, kunnes kotona löysin meidän mukistamme kolme :D. Miehellä on ilmeisesti salarakas, muistamatonta teeskentelee, mokoma...:D

Johanna kirjoitti...

Olihan siinä edes takaisin reissaamisessa oma viehätyksensä... :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Aika kultaa muistot...? :P Ei vaan, on tässä oma hauskuutensa. Ja yleensä meillä selvitään hirmu vähällä säätämisellä, tuntuvat sujuvan melko luonnostaan nuo siirtymiset.

Alitsa: sellaista se on :D.