25.4.2010

Ollapa ninja


Ystäväni heittää toisinaan ilmoille ajatuksen siitä, että olisi kivaa olla ninja. Ja niin kyllä olisi!

Oletteko koskaan kuulleet ninjasta, joka kärsi siitepölyallergiasta, migreenistä, ripulista, lonkkavaivasta tai univaikeuksista? Ette ole! Ei tarvitse ninjan miettiä mitä laittaisi päällensä, aina on sama musta puku. Eikä tarvitse murehtia jos on huonotukkapäivä, kun aina on musta huppu päässä.

Oletteko koskaan kuulleet ninjasta, joka myöhästyi bussista, joutui työttömäksi, nai viinaan menevän rentun tai hukkasi kotiavaimensa? Ette ole! Ei ahdistu ninja perjantaina kaupan kassajonossa kirkuvien lasten kanssa eikä varmasti astu koirankakkaan oikaistessaan pihan poikki.

Oletteko koskaan kuulleet ninjasta, joka pieraisi nolosti epäsopivassa tilanteessa, tuli vahingossa raskaaksi tai pohti aivot solmussa anopin joululahjaa? No ette varmasti ole! Heittotähden antaa anopille. Ja aina on niitäkin varastossa sopivasti! Heittotähtiä, ei anoppeja.

11 kommenttia:

Saoka kirjoitti...

Eikös ninjoissa ole vähän se idea, että niistä ei kuule eikä näe yhtään mitään? Mistä tiedät, miten paljon ninjoilla on vaikka mitä kärsimyksiä, mutta ne eivät vaan niitä turuilla ja toreilla ja seiskapäivässä huutele ja kuuluttele. Minä luulen, että olisi kamalan vittumaista olla ninja. Vaikka miten hiostaisi se musta huppu ja kutittaisi ja pierettäisi ja itkettäisi ärsyttävä anoppi, joka ei ilahtunutkaan heittotähdestä, niin inahdustakaan et saa päästää, kun pitää olla ihan hiljaa ja näkymätön. Ja jos kompastut, niin se on työsuhde katkolle siitä paikasta. Eikä ole ammattiliittoa ninjoilla tukena, en ainakaan usko.

Onko nyt tulkittavissa, että olet toivomattasi raskaana...? ;-)

Hehkuvainen kirjoitti...

Olet oikeassa, varmasti on välillä ninjoilla kurjaakin. Jos ovat edes olemassa eivätkä pelkkää legendaa, nih!

Eikä ole tulkittavissa :D. En myöskään ole astunut koirankakkaan. Tai mitään muutakaan kamalaa. *koputtaa puuta*

Saoka kirjoitti...

Kaverilla on Ninja-niminen kissa, josta olen nähnyt valokuvia. Muiden mahdollisten ninjojen olemassaolosta en ole varma.

Yamaba kirjoitti...

Kyllä kaikki tuo 忍者lle onnistuu. Ei ne olleet ihmistä kummempia. Jos osasi hiippailla hissukseen, kuunnella puskan takaa ja tuikata yöllä tulet talon nurkan alle, kävi jo tarpeen vaatiessa ninjasta. Minäkin arvelin sinun tulleen raskaaksi. Olisin mielelläni onnitellut. Lapsethan on mukavia.

Johanna kirjoitti...

Hauska kirjoitus ja Saokan kommentti kruunasi.. :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Saoka: ovat, ninjat, sellaisia ettei niistä voi ehkä koskaan olla varma. Se on niiden voima!

Yamaba: se kirjoittaa ninjakieltä :o! Mää olen varmaan melkein ninja, sillä usein valittavat ihmiset että muka hiippailen ja säikyttelen heitä. Enkä hiippaile, minä en vain pidä suuresti ääntä liikkuessani.

Mitä, onko lukijoideni keskuudessa jonkin sortin raskausodotuksia minun suhteeni?!? Selkeästikään ei olla luettu ihan tarkkaan tekstejäni... Jos minä tulisin vahingossa raskaaksi, onnittelut eivät sopisi tilanteeseen. Se olisi surunvalittelujen paikka se.

Selvennökseksi pitänee ilmeisesti myös sanoa etten kärsi siitepölyallergiasta, ripulista, univaikeuksista tai lonkkavaivasta enkä käy perjantaisin ahdistumassa kassajonossa kirkuvien lasten kanssa. En myöskään ole vaivannut päätäni anopin joululahjalla tai nainut viinaan menevää renttua, enkä ole koskaan hukannut kotiavaimiani. En myöskään myöhästele busseista :P.

Johanna: Saoka on hauska nainen :).

Avaruushiiri kirjoitti...

No se loppui sitten Hehkunkin poliittinen sitoutumattomuus tähän kirjoitukseen.

Hehkuvainen kirjoitti...

"Suhtaudumme katuvaloihin ja heijastimiin kriittisesti."

LOL

H. kirjoitti...

Sitä on taas taidettu lukea Markus Kajoa. Eipä sillä, mikäpä ninjuudessa vikana, kelpo ala, etenkin syksyisinä iltoina.

Hanni kirjoitti...

"Oli tyttö nimeltä Tinja,
se taisi olla ninja.
Hyppää kaivon kannelle
toivottaa onnea Hannelelle"

.. kirjoitti mun ninja-asiantuntija-Esikoinen 9-vuotiaana äitienpäiväkorttiin. Niin että jos haluat tietää jotain todellisista ninjoista, kysy niin välitän kysymyksen Esikoiselle (27 v)

Hehkuvainen kirjoitti...

H.: itse asiassa edellisestä Kajo-luvusta on jo hyvä tovi. Tyyli on siis paitsi tarttuva, myös kiusallisesti ajoittain palaava. :D

Hanni: loistavaa! Onpa hyvä että siellä on oikein asiantuntija :). Otan heti yhteyttä jos jokin alkaa painaa mieltä (ninjoihin liittyen).