26.4.2010

Ihanuus


Mies osti ison pyörän, ja toivoo saavansa minut joskus kyytiin. Hohhoo! Ei tarvitse tätä tyttöä kahta kertaa kysyä! Jos kyydissä meinaa istua, pitää varusteiden olla asianmukaiset. Niinpä tänään käytiin nappaamassa poistomyynnistä minulle ajotakki:


Oh. On se kyllä hiano! Jos tunnette tarvetta vihertyä kateudesta, vihertykää rauhassa! Testiajo pyörällä on vielä tekemättä, mutta sen on paree mennä hyvin. Tämän hinnalla minun on nimittäin pysyttävä kyydissä vähintään tuhat kilometriä.

9 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

Hieno on kyllä! :)

Salla kirjoitti...

Houly smouly! Aika vähän hieno pärrätakki! Kyllä tolla kelpaa... Sit ei puutu enää kuin se kypärä pois - vidal sassoon-kohtaus! ;)

blueberry kirjoitti...

Vau, grrrrr ;-D! Aika hottia. Kuvia kypärästä sitten myös. Ja naisesta vetimet päällä, oi kyllä kyllä!!

Omppu kirjoitti...

Wautsi wau!

Mie taas kirjoitti...

Ohhoh, onpa hieno! *vihertyy kateudesta sekä takin että ajelun suhteen*

Hehkuvainen kirjoitti...

No niin, tytöt kuolaa siihen malliin että menee kohta nahka pilalle ;P.

Ai että kuvia vermeet päällä... no ei kyllä. En itse asiassa ole katsonut itseäni peilistä takki päällä, mutta uskon näyttäväni aika hoopolta (eli parempi olla katsomatta).

Takki ei nimittäin ole sellainen seksikäs makkarankuori, vaan se antaa minulle laitahyökkääjän hartialinjan ja peittää tehokkaasti kaikki muodot. Mies katseli että on tuossa vyötäröllä vähän ylimääräistä tilaa. No niinpä on, kun takki on suora ja minä sisäänpäin kaareva :D.

Kokeilin minä toisen mallista takkia joka oli yhtä kokoa pienempi, mutta se ei mahtunut lantiolta kiinni. Elämä saattaisi olla joskus helpompaa jos olisi malliltaan enemmän kakkosnelosen kaltainen. Jos näille kummuille ja kaarille löytyy täysin istuva nahkainen ajotakki, niin se on luultavasti ihme tai mittatilaustyötä :D.

Tässä on nyt keskitytty tärkeisiin asioihin eli suojiin (ne on ja ne osuvat oikeisiin kohtiin) ja käyttömukavuuteen (ei kurista kaulaa eikä ahdista muutenkaan). Takin alle pitää myös mahtua paksu pusero tai fleecetakki, koska se ei itsessään ole mitenkään turhan lämmin. Ihan kiva bonus on sitten se että takki on kivan näköinen ainakin henkarissa roikkuessaan.

Kypärän kanssa voi olla sama juttu, eli siitä on kyllä hottius ja vidal sassoonit kaukana :D!

Johanna kirjoitti...

Aikast kivan näköinen! Ja voi kun oon kateellinen jos pääset pärräämään!
(hehee, miun kyllä pitäs laihuttaa ennen kuin uskaltaisin mennä mihkään kyytiin..herää pian perskules kysymys että kumpi painaa enemmän, pärrä vai ämmä?) :D

Villikissa kirjoitti...

Hieno on takki!

Kokemuksesta tiedän, että siitä on seksikkyys kaukana kun pukeutuu kunnon turvallisiin asuihin ja tiiviiseen kypärään, voipi sanoa hyvästit viehkoille kiharoille. Mies kehtasi sanoa minulle, että näytän lyhyeltä ja leveältä kaikki tamineet päällä!!!

Hehkuvainen kirjoitti...

Johanna: no vielä saisit aika kovasti lihoa ennen kuin lähentelisit pyörän painoa... :D

Villikissa: ettäs kehtas!! Mää näytän aina lyhyeltä, mutta se on ihan uutta jos näytän leveältäkin :P.