20.3.2010

Kur kur


Ajattelin kirjoittaa siitä, että maanantaina ystävä kävi kylässä ja tiistaina oli teatteritreenit, että keskiviikkona kävin keikalla ja torstaina oli kodinhoidollinen päivä, että perjantaina kävin ystävän syntymäpäiväjuhlissa ja tänään tapasin kaverin, ja että huomenna menen soittelemaan vähän bassoa.

Mutta on niin löllö olo etten taida pystyä järkevän tekstin tuottamiseen. Nyt on niin pörröinen fiilis, että taidan vain kirjata ylös pari valittua palaa viikosta.

Irkkubaari on Pyhän Patrickin (insinöörien suojeluspyhimys!) päivänä aina täynnä. Siis aivan täynnä. Mutta kansa on iloista ja tunnelma hilpeä, ja hyvä livebändi nostaa hymyn huulille. Ihan uskomattoman tuurin ja pienen röyhkeyden ansiosta saadut eturivin paikat kruunasivat kokonaisuuden.

Yksi tyttö tuli kysymään että tunteeko hän minut klovnikurssilta. Luultavasti ei, sillä en muista olleeni sellaisella. "En ole ollut klovnikurssilla... tai en ainakaan muista olleeni. Jos olin, toivottavasti olin hyvä." Kuulema olin oikein hyvä.

Perjantaina soitin pasuunaa ensimmäistä kertaa elämässäni. Tai siis sain siitä jotain ääntä irti, ei sitä nyt ehkä soittamiseksi voi sanoa. Opin myös taittelemaan tuohisormuksen (paperista, kun ei ollut tuohta) ja näyttelemään humalaista. Kirjoitin Mars-aiheisen minuuttirunon ja toimin illan emännän pervon alitajunnan äänitorvena. Toiset ne kanavoi jotain Elvistä tai Jumalaa, minä vain puhun julki kaiken härskin mitä muut ajattelevat mutta eivät tolkun ihmisinä viitsi sanoa.

Yleisesti ottaen haluaisin tässä vain kiittää satunnaisia ihmisiä ja ystäviäni, jotka tekevät elämästäni juuri sopivan absurdia ja ehdottomasti elämisen arvoista. Nyt on jälleen kerran juuri sellainen hetki, että en voi muuta kuin sanattomana ihmetellä sitä miten minua on onnistanut kaveribingossa ja miten hyvä minun on olla täällä näiden ihmisten kanssa.

Vain yhtä kaipaan vierelleni. Hän muistaa sentään laittaa välillä reissun päältä tekstiviestejä. Hyvin on viihtynyt, rannalla on kivaa. Näkyy kuulema paljon tissejä.

2 kommenttia:

Alitsa kirjoitti...

Illan emäntä kiittää ansiokkaasta pervojen ajatusten kanavoinnista.

Osa ajatuksia tosin olivat niin tiedostamattomia, että en niitä tajunnut ajatelleeni ennenkuin ne tulivat ulos teikäläisen suusta...:D

Hehkuvainen kirjoitti...

Ilo oli minun puolellani :D. Aina valmiina! :P