12.1.2010

Varokaa halpoja kopioita!


No niin! Nyt ne ovat sitten tehneet sen, mitä minä olen miettinyt jo pitkään: Vulva Original -tuoksun! Alitajuisten tuoksuviestien toimivuus ei minua sinällään epäilytä, mutta silti vähän mietityttää. Siis lähinnä se, että kuka viitsii ostaa tavaraa, jota (ainakin jokainen nainen) saa ilmaiseksi? Ja jos tämä oikeasti myy, olisiko markkinoilla kilpailijalle tilaa? Toisin sanoen mietin tässä, että alanko purkittaa mehukkaiden omakivasessioiden tuotoksia.

No, ehkä en. Taidan pysytellä poissa tuoksubisneksestä ja paneutua kehittelemään liinavaatesarjaa, jonka miehen kanssa ideoimme.

Sarja sisältää tässä vaiheessa vain lakanoita, mutta laajentamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ensimmäisenä tuotteena syntyi Kiima-lakana. Se on siis lakana, jonka avulla olemattoman seksielämän omaava voi päästä nauttimaan seksin jäljistä. Lakana tuoksuu kiimalta ja siinä on epämääräisiä kuivuneita eriteläikkiä. Kehitteillä on suojakaasupakkaus, jolla voidaan mahdollistaa tuoreet läikät. (On vielä selvittämättä kuinka tuote soveltuu talouteen jossa on/vierailee spermakoira.)

Kuukautiskiima-lakana on edellämainitun kaltainen, mutta siinä on kiiman lisäksi verta. Kerran kuussa-lakana sisältää pelkkiä veritahroja. Jännittävä lahja ystävälle tai anopille. Tai kelle tahansa, joka pitää nykyisiä kuukautissuojia varmuutensa takia liian tylsinä.

Aamiainen vuoteessa-sarjasta tulee varmasti hyvin suosittu. Alimman hintaluokan lakanoihin on sotkettu kaurapuuroa, luksusmalliston lakanoissa on mansikka- ja shampanjatahroja. Kahvin ja punaviinin ystäville löytyy myös omat tuotteensa.

Extrememallistosta löytyy ainakin Darra-lakana. Se haisee vanhalta viinalta ja oksennukselta. Mikäli tuotekehitys etenee hienosti, Erä-lakana saadaan markkinoille juuri toivotun kaltaisena: puuvillaan on ommeltu sekaan kuusenneulasia, männynkäpyjä ja kusiaisarmeija.

Ja kuten sanottua, laajentaminen on mahdollista ja todennäköistä. Luulen, että suuntaamme alusvaatemarkkinoille. Unohtakaa yksiväriset tylsyydet, Aikapojan paskaraita on uusi hittikuosi!

11 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

:D:D:D

"Hups melkeen kerkesin vessaan"-kalsaritkin vois olla kivat.

Hanni kirjoitti...

Teillähän on miehen kanssa romanttiset ja proosalliset keskustelunaiheet :D

Alitsa kirjoitti...

Minäkin jostain löysin tuon Vulva-tuoksun mainoksen. Aika jännä. Ehkä kohderyhmänä voisivat olla vaikkapa transsukupuoliset, koskapa tällöin ei olisi naisen tuoksua omasta takaa?

Kommenttina Hannille: Kun kaksi Parantumatonta Pervoa pistää hynttyyt yhteen, tässä lienee tulos? :D

Pellon pientareella kirjoitti...

Tää oli paras! :):) Mä varaan ton Erä-lakanan!

Avaruushiiri kirjoitti...

Olisi ehkä viisaampaa pitää päänsä kiinni (tai siis sormensa näppikseltä), mutta enpä taaskaan osaa olla kertomatta vanhaa kaskua, joka tuosta parfyymiuutuudesta mieleeni häivähti. Pyydän niin bloginpitäjältä kuin lukijakunnaltakin anteeksi jo etukäteen.

Paratiisissa Aatami ja Eeva olivat "harjoittaneet syntiä" (ennen kuin siitä tuli syntiä), ja Eeva oli joessa puhdistautumassa. Tästäkös Ukko Ylijumala kiivastui: "Arvaa, saanko ikinä tuota hajua pois kaloista!"

...Menenkin tästä takaisin Kuun pimeälle puolelle.

Ipo kirjoitti...

Mulle ihan puhtaita lakanoita vaan, kiitos! Vaikka olenkin olemattoman seksielämän omaava. :)

(Täytyy antaa asiakaspalautetta / tuotekehitystukea jo etukäteen / varmuuden vuoksi.)

Toi pilde-hajuvesi on ihan kaamea viritys! (Hyyyh, kuka sitä voi suihkuttaa päälleen? Luultavasti korkeintaan joku mies.)

Johanna kirjoitti...

*naur* Kiitoksia piristyksestä! :D :D

Omppu kirjoitti...

Käsittämätöntä! Tuo haisuves siis.

Hehkuvainen kirjoitti...

Akka: teillä taitaa sitä kuosia nyt ollakin kehitteillä... toivottavasti kukaan muu ei ole sairastunut :/.

Hanni: minulla on mies minun makuuni :). (kts. Alitsan kommentti)

Alitsa: ehkä tuotteella on joku kohderyhmä, en ole tutkinut asiaa. Mutta jännä se kyllä on. Se tuote siis. Ja kiitos kiitos, aina tuntuu hyvältä kun haukutaan a) parantumattomaksi tai b) pervoksi tai c) molemmiksi :P.

Pellon pientareella: kiva, yksi varaus jo!

Avaruushiiri: but my dear, minun blogini on juuri oikea paikka syntisille vitseille!

Ipo: puhtaat lakanat... ei hitsi, tossa on ideaa :D.

Johanna: ollos hyvä :).

Omppu: varsin mielenkiintoista kyllä.

Elegia kirjoitti...

Oho, HAISTAN tuossa markkinaRAON :DDD

Sano nyt, että tämä oli vitsi! ;)

Tänään kaupassa meinasin yrjötä, kun eräällä osastolla lemahteli niin vahva vanhan kusenhaju. Säikähdin jo, että se olen minä kun haisen (kävin kylläkin suihkussa tänään), mutta enpä ollutkaan.

Eräs vanhempi rouva se oli. Siis hän haisi noin viisi metriä suuntaansa! Sen saavuttaakseen täytyy olla jo tosi saastainen. Yh.

Hehkuvainen kirjoitti...

Se pinttynyt kusen haju on muuten jotain aivan järkyttävää :/. Sain kerran paikallibussissa viereeni sellaisen hajupommin. Hyrgh. Pakkohan siitä oli lähteä aika ripeästi muualle.