25.12.2009

Lahjontaa


Virallisen Arvontalaulun (Amorphis: Sampo) soidessa Virallinen Käsi suoritti jouluarvonnan. Ja voittaja on...


...Villikissa, kuten kuvasta näkyy. Onnittelut voittajalle! Laitapa minulle osoitetietosi, niin saat palkintosi. Kiitokset myös muille arvontaan osallistuneille.

Kiitos myös kaikille niille, jotka tavalla tai toisella muistivat minua tänä jouluna. Sain huippuhienoja lahjoja, joista voin nautiskella vielä pitkään. Aattosauna Rajaportilla oli jälleen kerrassaan mainio, ja seurakin oli hurmaavaa.

Harmillista tässä joulussa oli ainoastaan se, etten voinut lahjoa läheisiäni siinä määrin kuin olisin halunnut. Ei ollut aikaa valmistaa mitään. Ja silloin kun oli aikaa, ei ollut enää energiaa. Rahaa ei tänä vuonna voinut lahjoihin pistää, sen verran tiukilla mennään. Harmittaa, vaikka tiedän etteivät ystäväni ole ystäviäni tavaran tai lahjojen vuoksi.

Toisaalta voin sentään tarjota ystävilleni sitä mitä itse heiltä toivon: läsnäoloa ja yhteistä aikaa. Mikään lahja ei voita sitä, että on aikaa istua ystävän kanssa teekupposen ääreen ja jutustella hetki mukavia.

Kyllä loma on ihana asia.

4 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Kiitos, kiitos, aivan ihana yllätys!!! Olen tosi iloinen voitosta.
Olen tosiaan monta kertaa haavellut tekeväni tuon huivin, mutta en ole uskaltanut aloittaa kun vaikuttaa niin vaikealta. Mutta nythän minun ei tarvitse edes yrittää...(ellen innostu itsekkin kokeilemaan)

Hanni kirjoitti...

Ou däm! En mie ikinä! Noh, kitkerän hymyn kera onnittelen voittajaa :)Niin ja muistan kaunista enkelikorttia, sekä aiemmin saamaani ihanaa korua. Ja molemmat ihan ilman arpaonnea saatuja.

orava kirjoitti...

Ihan asiaan kuulumattomasti tulin toivottamaan Hehkulle rauhaisaa joulunaikaa ja kaikkea parasta uuteen vuoteen! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Villikissa: yritän saada paketin välipäivinä postiin :). Eikä tosiaan kannata monimutkaisuutta pelätä. Nythän saat mallikappaleen ihmeteltäväksi ;).

Hanni: parempi onni ensi kerralla :).

Orava: ei ole ollenkaan asiaan kuulumatonta! Ihanaa uutta vuotta sinnekin koko perheelle :).