7.12.2009

Ei näjy


Eilisen teema oli "lälläslää, etpäs nää".

Ajattelin, että jospa sitä kerrankin kävisi kantapaikassaan Kalevankankaalla seuraamassa seppeleenlaskua. No kävinhän minä, mutta en nähnyt mitään, kun saavuin viime tipassa ja edessäni oli tiiviit rivit mummoja ja pappoja.

Arvelin, että ohimarssin ja ylilennon sitten ainakin näen, ja kipittelin puolijuoksua varaamaan hyvän paikan kadunvarresta. Ohimarssin näinkin oikein aitiopaikalta, mutta sumun takia ylilentoa ei suoritettu. Niin että jäi sitten näkemättä se mitä niin kovasti odotin.

Iltapäivästä oli oikeastaan ensimmäistä kertaa televisiota ikävä, kun en voinut katsoa Tuntematonta sotilasta. Eipä taida olla kovin montaa vuotta elämässäni, että se olisi jäänyt välistä.

Suunnittelin katsovani sitten Linnan pukuloistoa netistä, kun Areenassa luvattiin lähetys suorana. Vaan eipä toiminut, mitä lie teknisiä ongelmia. Sitten kun homma taas toimi, oli kaikki hauskuus jo ohi.

Lälläslään jotenkin kruunasi se, että piti illalla katsoa vielä yksi partavideo, mutta saamani linkki ei toiminut (lähettäjällä kyllä pelasi ihan täysillä).

Ei väkisin. En minä mitään olisikaan oikeasti halunnut nähdä.

5 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Kaikki muut jotensakin yhdistin johonkin, mutta partavideo?! Mikä se on?

Hehkuvainen kirjoitti...

Se on video, jossa näkyy parta. Tai siis näkyisi, jos se video toimisi. :)

Susikairan akka kirjoitti...

;D Ok... Laita toki yleiseen jakoon, jos saat toimimaan... Kuulostaa tosi hämyltä;)

Salla kirjoitti...

Ei oo telkkaa, mut katsoin Tuntemattoman dvd:ltä tietsikalla! Sanoivat et netissä FST:n juhlat ei tökkiny...

Hehkuvainen kirjoitti...

Akka: no mutta sehän on ihan yleisessä jaossa, senkus etsit :P. Ja sain sen kyllä toimimaan. Olin vähän pettynyt kun parta ei näkynyt niin hienosti kuin olin kuvitellut. Pöh.

Salla: voih, minäkin haluan tuntemattoman deeveedeen!