3.9.2009

Muodollinen ongelma osa 2


Shoppailu on kyllä ahdistuksen multihuipentuma. Varsinkin housujen etsiminen vie hermoromahduksen partaalle. Tämän päivän kierroksen tuloksena oli nollat housut ja lannistunut mieli.

Havaitsin sovituskopeissa tuskaillessani, että ongelmana on pituuden ja leveyden suhteen lisäksi myös leveyden ja leveyden suhde. Kun lantion ja vyötärön leveysero on reilut parikymmentä senttiä (lantio ollen siis se leveämpi), ei pötkelömalliin tehdyt housut kerta kaikkiaan sovi. Jos löydän lantioni sisäistävät housut joissa on riittävän korkea vyötärö (eikä siis se sellainen persvakomalli), niin siinä vyötäröllä on sitten tilaa minun lisäkseni jollekin toiselle. Mur.

7 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

Se on sitä nykyaikaa. :D En edes uskalla kuvitella mitä tapahtuu kun suosikkifarkkuni (=täydelliset!) hajoavat. Siirryn niihin "boyfriend" fakkuihin (tai Timpan vanhoihin)? Teen paikkauksia kunnes housut muistuttaa tillkutäkkiä?

Vaatekaupoissa tuntee itsensä dinosaurusten aikakaudelta: kasoittain oudon mallisia perseenkannattimia ja lyhyet mahamakkara paidat. Vaatteet siis valmistetaan nollakoon teineille eikä aikuisille (naisille). Tai sit käyn aivan väärissä liikkeissä. Istuvat vaatteet ois kuitenkin hakusessa.

Urpoturpo kirjoitti...

Niinpä niin, tässä kuten monessa muussakin asiassa pätee se Wanha sanonta "Kaikki pitäs tehä ite", jotta saisi mieleisensä.

Hehkuvainen kirjoitti...

Päivänsäde: en pidä nykyajasta. *möks*

Urpoturpo: sepä se. Alan pukeutua toogaan.

Susikairan akka kirjoitti...

En tiedä oletko tutustunut NP-collectionin vaatteisiin. Löytyy googlettamalla. Älä säikähdä, mallisto saattaa näyttää tätimäiseltä ja kalliilta, mutta omat hankintani ko. kaupasta ovat jääneet varsin maltilliseen 20-30 euron hintahaarukkaan. Siellä on housut nimetty ja samalla nimellä löytyy sekä perus housuja, että farkkuja jne. Eli jos löytää vaikka villakangashousut "ella" kokoa *jotain*, niin sitten kun tarvitsee farkut, niin voi etsiä ne samaiset "ellat" koossa *jotain* ja malli on sama. Liikkeessä on ilmeisesti aika usein jotain kanpanjatarjouksia, koska omien löytöjen lähtöhinnat on olleet 80-120 €, mutta tosiaan olen niistä maksanut vain tuon 20-30 €. Ja pieni varoitus loppuun: mekot siellä on erityisen kivoja, mutta mekkojahan sinä et etsinyt;D

Hehkuvainen kirjoitti...

*googlailee*

Mjahas, mjahas... ei paha :).

En nyt äkkiseltään löytäny just semmosia housuja kuin etsin. Löysin ahdistavalla kauppakierroksella yhdet housut, joiden hinta, väri, malli ja kangas oli juuri sitä mitä hain. Ne oli Stockan lastenosastolta ja poikien housut. Muuten aivan täydelliset, mutta eihän niihin naisen lantio mahtunut. Möh. Ehkä mulla ei olekaan hankala vartalo vaan hankala maku...?

Omppu kirjoitti...

Housuja nyt vain ei tehdä ihmisille.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kyllä se tosiaan niin taitaa olla. Mutta tänään löysin housut, jotka olivat riittävän hyvät :).