5.9.2009

Elämän pieniä iloja


1. Housut
Vihdoinkin! Kyllä niitä saikin hakea. Yritin ottaa teille kuvan todisteeksi, mutta ei se onnistunut sitten millään. Mutta hyvät ovat. Lahkeita piti hieman lyhentää, niin kuin aina. Ihan hitusen säädin vyötäröäkin, ja nyt sekin on kohdallaan. Fjällrävenit, ja onneksi olivat puoleen hintaan. Nam.

2. Top Gear
11. tuotantokausi alkoi pyöriä tänään televisiossa. Minusta on jotenkin hykerryttävää, kun auton moottorin ääntä voidaan kuvailla esimerkiksi seuraavasti: "it's like God having very unusual sex."

3. Suojelusenkelit
Bussikuski ei ollut ihan ajan tasalla, vaan ajoi vilkkaaseen risteykseen päin punaisia. Ei siis mennyt vanhoilla vihreillä, vaan ajoi todellakin päin punaisia. Onneksi vain oikealta tuli autoja, mutta niitäkin ehti mennä keulan edestä muutama ennen kuin bussikuski jarrutti tiukasti keskelle risteystä. Matkustajat sentään taisivat kaikki vielä istua, eikä kukaan ollut seisomassa noustakseen pois kyydistä. Melkoinen ihme, että selvittiin säikähdyksellä.

4. Pitkät avuliaat miehet
Pyysin komean urheilijanuorukaisen apua kaupassa, kun marinoitu tofu oli kovasti korkealla.

5. Kylpy
Olen ollut jotenkin epäterve koko viikon. Olen aivastellut, niiskuttanut ja palellut. Kuumetta ei ole ollut, eikä varsinaisesti yskää tai kamalaa räkimistäkään, mutta olo on ollut aika heikko. Ajatus lämpimästä kylvystä on läikähdellyt mielessä jo monta päivää. Tänään minulla oli vihdoin aikaa toteuttaa se. Koska mies ei nyt hetkeen pääse kanssani kylpyyn, hän järjesti itselleen sijaisia.


Ikävä kyllä määrä ei korvaa laatua... Kivaa oli toki tälläkin porukalla. Tosin pikkuankoista vain yksi osasi uida, toiset kelluivat maha pystyssä.

10 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Top Gear on kyllä mahtava! Kylpyammetta minulla ei ole, mutta tulikuuma, pitkä suihku - toinen kissa kuivaustelineen päällä kytiksessä, toinen suihkuseinämän päällä kattovalon edessä. Pimeää ja tunnelmallista - mjäyyyy! ("ruokaa" suom. huom.)

Mrs.Marple kirjoitti...

Hehe, meillä on noi samat ankat Esikoisella, ja hällä ne kelluu pyrstö pystyssä, siis sukeltamaan lähdössä jokainen pikkuankka.

Hanni kirjoitti...

Onneksi olit siellä kylvyssä ankkojen äitinä ja pelastit pikkuankat hukkumasta :)

Avaruushiiri kirjoitti...

Ehkäpä ankkasi yrittivät tätä ohjelmanumeroa?

Mie taas kirjoitti...

Voi ei, Top Gear! Ja ohi meni tietenkin. Tuleeko sitä uusintana? Näkeekö sitä netistä? Se on ihan paras ohjelma. :-)

Onnittelut housuista!

Hehkuvainen kirjoitti...

Villasukka: aika usein minullakin kylvyn korvaa lämmin suihku. Ei ole huono korvike se. Mutta minua ei onneksi kukaan kyttää - paitsi nyt nuo ankat :P.

Mrs. Marple: höh, ihan raasuja pikkuankkoja. Tai siis toisaalta... on kyllä ihan normaalia että puolisukeltajat ovat pyrstö pystyssä. Ehkä ne etsivät pohjasta ruokaa :).

Hanni: onneksi niin! :D

Avaruushiiri: ja voih, minä en tajunnut antaa pisteitä, vaan häiritsin suoritusta.

Sie taas: näkyy se maikkarin netistä :).

Hanni kirjoitti...

Haluutko ajankuluksesi vastata Stanstan meemiin? Sellainen olisi tarjolla blogissani.

Hehkuvainen kirjoitti...

Tehdään kun ehditään :).

Susikairan akka kirjoitti...

Ouh! Hanni olikin ehtinyt haastaa!

Hehkuvainen kirjoitti...

Tuon haasteen tekemisessä voikin mennä hetki :).