7.8.2009

Täysikuu valvottaa


Blogin kirjoittaminen on jäänyt, sillä on ollut kiireitä. Lisäksi on ollut niin sekopäinen olo, ettei tekstiä ole syntynyt. Nyt saisi kyllä jo hiljalleen olo tasaantua, ei tämmöistä kovin kauaa jaksa. Koulun alkua en ole ehtinyt juurikaan miettiä, on ollut muuta ajateltavaa.

Tällä viikolla olen saanut nauraa (ja myös itkeä, mutta se nyt on ihan tavallista ja kuuluu kuvaan). Tiistain stand up-esitys oli mielestäni varsin onnistunut. Esiintyjien jutut menivät usein navan alle, mutta tunnustan että sellainen huumori sopii minulle. Keskiviikon improvisaatioteatteriesitys oli tapansa mukaan viihdyttävä. Ihailen kovasti niitä, jotka kykenevät improilemaan hauskasti, sillä se ei varmastikaan ole helppoa.

Kävin eilen psykiatrilla kontrollikäynnillä. Se käynti tuli kyllä todella sopivaan saumaan. Tarinoita pään leviämisestä oli niin reilusti, että psykiatri huokasi jo alussa että hän ei kestä kuulla enempää. No minä en häntä säästellyt, vaan kerroin kaiken mitä kerrottavana oli. Ja sellaista on elämäni, että psykiatrikin itkee siitä kuullessaan. Hienosti menee siis. Sain riemukkaat aplodit opintolainan ottamisesta. Lisäksi sain laskun vanhalla taksalla, mikä on hienoa sillä uusi käyntihinta on kymmenen euroa kalliimpi kuin vanha. Uutta käyntiä ei sovittu, vaan lupasin laittaa joskus myöhemmin viestiä siitä että kuinka menee.

Eilen oli myös Tapahtumien yö. Nimi on siinä mielessä hieman harhaanjohtava, että ohjelmaa on yleensä koko päivälle. Kävin kuuntelemassa luennon Pohjois-Amerikan intiaanikulttuurien raa'asta puolesta. Toinen minua kiinnostanut ohjelmanumero meni luennon kanssa päällekkäin, se vähän harmitti. En ollut ainoa, jonka mielestä tänä vuonna oli jotenkin kummallisen vähän mielenkiintoista ohjelmaa tarjolla. Piti sitten keksiä yöhön ihan omat tapahtumat.

Kyllä elämä osaa yllättää. Joskus voi vain todeta että "didn't see that one coming". Lisäksi minä osaan vieläkin yllättää itseni olemalla mitä omituisimmissa tilanteissa ihan käsittämättömän suorapuheinen.

8 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Semmoinen hellä hymy tuohon psykiatrin "en kestä kuulla enempää"-huokaisuun. Olisin varmaan stand-up esityksien vakiokävijä, jos olisi tarjonta näillä nurkilla;D Aivan parhautta!

Ja lopuksi lähetän halauksen vaikkapa:)

Alitsa kirjoitti...

No täysikuuhan sen selittää! Ihan sekopäinen ja levoton yö minulla takana. Näin unta, että mokasin hienoissa bileissä juomalla pääni täyteen ja oksentelemalla. Ja heräsin pienessä krapulassa! :D

Minäkin onnittelen opintolainan ottamisesta! Näin asuntolainan ottajan näkökulmasta se on MELKEIN ilmaista rahaa mataline korkoineen.

Hanni kirjoitti...

Täällä yksi kuuhullu ilmottautuu! Yövyin mökillä ensimmäistä kertaa ja valvoin lähes koko yön kuun ja kärpäsiä jahtaavan Viivin takia (Viivi saa kohta sinne porttikiellon!). Täällä meidän kaupungissa on syksyisin taiteiden yö, ja keväällä muodin yö. Taiteiden yöhön mennään boheemisti pukeutuneena juomaan viinaa ja muodin yöhön muodikkaasti pukeutuneena juomaan viinaa. Mie en tykkää kummastakaan :( Ihana psykiatri sulla :)

Suvi kirjoitti...

Tuliko kortti perille Tanskanmaalta? Mä tulin kotiin ke, to olin Madonnan konsertissa (jei!), ja nyt kamalassa blunssassa. Mikä lie sikatartunta 8-(! Kesäloma jatkuu sairaslomalla...

Hehkuvainen kirjoitti...

Susikairan akka: ihanaa, halauslähetys! ^_^

Alitsa: asuntolaina se onkin iso(mpi) juttu. Toivotan sinulle vähemmän sekopäisiä unia jatkossa :).

Hanni: ihan paras psykiatri :). Toivottavasti tulevat yöt mökillä ovat hieman rauhallisempia.

Suvi: tuli perille, kiitoksia kovasti :). Harmillinen tauti, menisi nyt nopeasti pois :/.

Suvi kirjoitti...

Joo. Ei tää kiva oo, tänään menossa sairaanhoitajalle. Tuntuu, että äitymässä poskiontelontulehdukseksi :-(. Onneksi aloitin antihistamiinit (jotka auttavat kyseiseen vaivaan) jo muutama päivä sitten. Piti sanomani jo aiemmin, että Madonnan keikalla oli hieno täysikuu :-).

Metta kirjoitti...

Ei kaikki hulluus mene silti kuun piikkiin. Onnea! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Suvi: pikaista paranemista, pupu!

Metta: iloa, valoa ja voimia sinulle <3 :).