9.8.2009

Pehmeää


Ah, ihana löllö sunnuntai! Juuri sellainen mukavan hidas päivä, että sängystä ei ole mikään kiire nousta ylös ja unelias rentous ympäröi kaikkea. Tuoksun vieläkin aamulla käyttämältäni suihkusaippualta. Olen maannut tuntikausia nurmikolla kuuntelemassa hyvää musiikkia. Olen tavannut ystäviä ja tutustunut minulle uuteen lautapeliin. Kerrassaan pörröinen päivä.

Huomenna loppuu lomailu. Ensimmäinen koulupäivä on toivottavasti sen verran helppo, että ehdin kaupungille ostamaan uudet sandaalit. Huomasin nimittäin eilen, että sandaalini ovat hajalla. Molemmissa pohjissa on isot halkeamat. Voi niillä vielä kävellä, mutta eipä tuota tiedä että koska antavat periksi kokonaan.

Muistan lapsuudesta sen, että koulun alkuun yhdistyi syksyn tuoksu. Se kuului asiaan, että koulun alkaessa aamuissa oli tiettyä kirpeyttä, joka kertoi kesän päättyneen. Nyt ei tuoksu syksyltä, ei sitten ollenkaan. Sää on ollut tällä viikolla jotenkin erityisen... pehmeä. Illat ja yöt ovat olleet lämpimiä, hiljaisia, kauniita ja jotenkin helliä. Tällä viikolla ilmassa on ollut taikaa.

Jos haluatte nähdä jotain kaunista, etsikää jostain käsiinne Chasseurs de dragons (Dragon Hunters). Se on huikean hieno ranskalainen animaatio. Harvoin näkee leffaa, jonka lähes jokainen kuva on taianomainen taideteos.

8 kommenttia:

H. kirjoitti...

(Lautapelit kannattaa linkittää Lautapelit.fi:n sijasta Lautapelioppaaseen, jossa on myös erittäin asiantunteva arvio Pandemia-pelistä.)

Mustikkamaa kirjoitti...

Oi, tuli ihan nostalginen fiilis kouluaamuista *palaa ajassa taaksepäin*... Pystyn niin eläytymään tekstiisi! Mulla tämä aamu alkoi jollain selittämättömällä haikeudella. Nostalgista kai sekin...

Alitsa kirjoitti...

Minäkin haluan kouluun! Tai jonnekin. Nyt olen vain hellemigreenissä kotona :(

Mimmu kirjoitti...

Olikos kiva koulupäivä? :)

Hehkuvainen kirjoitti...

H.: no kas :).

Mustikkamaa: toivottavasti haikeus ei vetänyt mieltä maahan.

Alitsa: voihan migreeni! :( Vai että haluat kouluun... no, pidänpä sinut mielessä jos vaikka joskus tarvitsen tuuraajaa ;).

Mimmu: siinähän se meni, kaikkea ihmetellessä. Raportti tulee joskus :).

Mustikkamaa kirjoitti...

Onneksi haikeus ei vetänyt mieltä maahan. Nyt vaan vituttaa niin moni muu asia. Flunssa pitää edelleen kourissaan, pienikin ponnistus saa hikoilemaan kuin pieni sika (huono vertaus sinällään, koska siathan eivät hikoile) :-(. Inssikin sitten siirtyi kevyesti kuukaudella eteenpäin, prkl! Mutta odotan innolla kuulla, miten koulu on alkanut :-).

Mie taas kirjoitti...

Onnea koulutielle ja kulje varovasti! ;-) Kerrohan tuntemuksia lisää, kun jaksat, täällä odotellaan innolla!

Hehkuvainen kirjoitti...

Mustikkamaa ja sie taas: no nyt on uudessa postauksessa raporttia teille :).