22.8.2009

Aivotoimintaa


Kumpaan suuntaan nainen sinun mielestäsi pyörii?

Minulla se pyörii sekä myötä- että vastapäivään, saan vaihdettua suuntaa halutessani. Minulla on siis todistettavasti toimintaa molemmissa aivopuoliskoissani :).

16 kommenttia:

Omppu kirjoitti...

Se vaihtaa suuntaa aina vähän väliä. Epäilen että se tekee sen jokatapauksessa aina muutaman kymmenen sekunnin kuluttua. Aina kun vilkaisen alemmaksi tekstiin. Hmm.

Omppu kirjoitti...

Eivätkä osaa edes suomea kirjoittaa. Hyh.

Salla kirjoitti...

Meillä tulos: A & M-L näkee vain ja ainoastaan myötäpäivään, minä molempiin suuntiin, kuitenkin enemmän vastapäivään.... Hulluksi tuon naikkosen kanssa tulee...

Villasukka kirjoitti...

Ehdottomasti ja vain myötäpäivään. Hassu lukea tuota oikea aivopuoliskolistaa... Minullako avaruudellista hahmotuskykyä?!? Ei ikinä, sotken oikean vasemman superlahjakkaasti. Minäkö otan riskejä? En yleensä, hyvin harvoin.

Päivänsäde kirjoitti...

Myötäpäivään.

Hanni kirjoitti...

Myötäpäivään. Vain ja ainoastaan. Ja alkoi huimata, siis minua :(

Mie taas kirjoitti...

Ensin vain ja ainoastaan myötäpäivään. Sitten kun aloin ihmettelemään, että pitäisikö sen muka pyöriä toiseenkin suuntaan, se pyörähti pari kertaa myös vastapäivään. Mutta kaikkein hauskinta oli, kun se jäi heiluttamaan jalkaansa edestakaisin! :-D (=mulla ei ole aivotoimintaa ollenkaan?)

Susikairan akka kirjoitti...

Sehän pyörii kuin päätön kana! Mielivaltaisesti kumpaankin suuntaan. Minun tahdollani ei ollut vaikutusta. Olen nyt käynyt varmaan 20 kertaa katsomassa tuota. Hitsin nainen, päättäisi jo!

Avaruushiiri kirjoitti...

Vaikka yleensä näenkin nämä optiset harhat molemmin päin ainakin keskittymällä, en piru vie saa tätä leidiä pyörimään kuin myötäpäivään. (Ranskalaisen sisäkkömme silmissä hän taas vispasi koipea suuntaan jos toiseenkin kuin paraskin can-can-tyttö.) Pitäisikö lohduttautua sillä, että sivuston kyselyn mukaan 55% muista kävijöistä on aivan samanlaisia? Enkö ollut vielä tarpeeksi tavallinen? ;__;

Urpoturpo kirjoitti...

Ensin se pyöri myötäpäivään mutta alempana olevien tekstien silmäilyjen jälkeen suunta vaihtui vastapäivään... o_O

Alitsa kirjoitti...

Myötäpäivään meni. Sitten napsahti päässä jokin ja tajusin, että sen pitäisi (en osaa selittää miksi) mennä vastapäivään, mutta en silti nähnyt sitä. Myötäpäivään, mutta sekaisin menin minä...

Hehkuvainen kirjoitti...

Ihanaa, kun olette jaksaneet kertoa näkemästänne :). Mielenkiintoista on se.

Hanni vielä kirjoitti...

Piti tulla uudelleen tuyijottamaan. En saa sitä kääntämään suuntaa edes tahdonvoimallani. Mutta mie olenkin oikean aivopuoliskon ihminen. Isken silmääkin oikealla. Ja määritelmä täsmää muutenkin.

Yamaba kirjoitti...

Myötäpäivään. Nätisti.

Saoka kirjoitti...

Merkillinen laite! Ensin se meni myötäpäivään pitkän aikaa, mutta sitten ihan yllättäen meni hetken aikaa vastapäivään ja sen jälkeen lyhyitä jaksoja milloin mitenkin päin. Eikä päättämisellä ollut mitään osuutta asiaan. Kuvan liikkeessä oli joku pykimäkohta aina muutamien kierrosten välein, se vaihtoi jossain vaiheessa sen kieppumissuunnan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvä hyvä, lisää tuloksia :).