6.7.2009

Aivoille (runsaasti) töitä


Näettekö blogissani jotain uutta? Näyttääkö erilaiselta? No, ei pitäisi. Entäs minä, näytänkö erilaiselta? Huomaatteko jotain eroa eiliseen? No, ei pitäisikään näkyä mitään kummallista. Vaikka tuntuu kyllä aivan erilaiselta! Siis ihan uudelta!

Tänään on nimittäin haudattu Vista, ja tämä on ensimmäinen postaukseni Linux-käyttäjänä.

Tuhannet kiitokset Gurulle, joka teki kaiken raskaan työn (vaikka varmaan jo nälkä ja koti-ikävä kaihersi). Minä valvoin vierestä silmä kovana jotta tietäisin mitä tässä tapahtuu. Ja tulevina päivinä viikkoina kuukausina aivoni työskentelevät ylikierroksilla, jotta oppisin käyttämään täysin uusia ohjelmia. Uusien ohjelmien lisäksi saatan aluksi oppia uusia kirosanoja, ja luultavasti myös joitain uusia tekosyitä. Aikaisemmin oli helppoa, kun kaikesta saattoi syyttää Windowsia, tästä lähin vika luultavimmin löytyy tuolin ja koneen välistä.

Vaan onneksi minun ei tarvitse selvitä tästä yksin. On se jännä ettei tarvinnut edes ripsiä räpsyttää. Riittää, että sanoo haluavansa vaihtaa Linuxiin, niin jo on komeita nörttipoikia jonossa valmiina auttamaan. Minä jo hetken kuvittelin, että olisin muuttunut jotenkin kiehtovaksi henkilöksi, mutta sitten kuulin että nörtin mielestä Linux on seksikkäämpi kuin Nainen. Muistanpahan taas asemani ja arvoni :D.

Uutta. Niin paljon uutta.

13 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Ou jee! Nyt ma olla meedio ja povata: Tulet rakastumaan Linuxiin! ;D

Alissa kirjoitti...

Kannattaa myös muistaa, että nörttipojan unelmanainen käyttää Linuxia, joten tämä muutos on varmasti lisännyt viehättävyyttäsi enemmän, kuin uusi kampaus tai uudet vaatteet :) Onnea uudelle käyttikselle!

(edelliseen postaukseen tuli liikaa kirjoitusvirheitä...)

Hanni kirjoitti...

Mitenköhän mulle kävis, jos sanoisin, että haluan vaihtaa Linuxiin? Taidan kokeilla, millaisista tyypeistä muodostuu jono oveni taa. Toimiihan se varmasti myös mulla?

Alitsa kirjoitti...

Onneksi olkoon! Haluatka meidän Siipalta "Bad Vista"-tarran siihen koneeseen...:D Ja olen Alissan kanssa samoilla linjoilla tuon nörttipiirien arvonnousun suhteen...Nimim. Toimii :D

Avaruushiiri kirjoitti...

Oikein asennettu Linux on niin vakaa että kone voi olla vaikka vuositolkulla päällä yhtä mittaa, mutta sen asentamiseen tarvitaan nörtti. Tästä tuleekin sananlasku: "I use Linux, so I get laid about as often as I have to reboot my computer." ^__^'

TCL kirjoitti...

Unohdin muuten sanoa myös, että "Hyvä Suomi!" :D

Ipo kirjoitti...

Ja Mac on seksikkäämpi kuin moni, moni mies. :)

Ihan järkevä veto kyllä sulta tuo vaihdos.

Mie taas kirjoitti...

Mun Vista toimii kyllä edelleenkin oikein hyvin. :-) Mutta löytyisköhän munkin oven taa nörttejä (ja millaisia), jos kuuluttaisin halua vaihtaa Linuxiin..? :-D

Urpoturpo kirjoitti...

Tästä tuleekin sananlasku: "I use Linux, so I get laid about as often as I have to reboot my computer." ^__^'

Hmmm... Taidan pysyä vielä jonkun aikaa Wintoo$assa...

Susikairan akka kirjoitti...

No vaiha nyt sitten äkkiä se Linuxi pois, jos sinusta ei siitä syystä mitään kuulu! ;D

Hehkuvainen kirjoitti...

Susikairan akka: so far so good :). Pieniä säätöjä ja päänraapimisia tässä nyt on ollut, mutta niitä oletinkin olevan.

Alissa ja Alitsa: no tämäpä hyvä uutinen :D. Ja Alitsa: ehkä minä en halua tarraa, kiitos vain :D.

Hanni: ei voi tietää kuule! Jos kokeilet, niin raportoi ihmeessä tuloksista ;).

Avaruushiiri: hohhoo, paha! :D

TCL: no hyvä kun nyt sanoit :).

Ipo: voi olla että kyseenalaistan tekoni järkevyyden jossain vaiheessa, mutta nyt ei vielä tunnu liian pahalta.

Sie: no jos Vistasi toimii niin en kyllä suosittele vaihtoa. Jos sää huutelisit ensin vaikka sen muuttoavun perään... ;)

Urpoturpo: no, minullahan tilanne ei tule muuttumaan mitenkään, mutta jos sinulla tilanne huononisi vaihdon myötä niin ei sitten kyllä kannata vaihtaa :).

Susikairan akka uudestaan: <3

Urpoturpo kirjoitti...

no, minullahan tilanne ei tule muuttumaan mitenkään, mutta jos sinulla tilanne huononisi vaihdon myötä niin ei sitten kyllä kannata vaihtaa :)

No tavallaan ei se tilanne pysty enää tästä oikeastaan huononemaan. Joten yhtä hyvin kai sitä voisi vaihtaa tuohon käyttöjärjestelmään...

Hehkuvainen kirjoitti...

Kas, vaihtelu virkistää :D.