10.6.2009

Vihreää


Neljäs taitohaastepaketti meni turvallisesti perille akalle Susikairaan. Pakettiin laitoin kortin lisäksi kassin (klik klik kuvaa, rohkeasti vaan, niin näet paremmin):


Tein kassin molemmille puolille pienen kuvion, jossa pääsin pitkästä aikaa harjoittelemaan kankaanpainantaa. Painetun kuvion reunat on koristeltu varsipistoilla kahdella eri vihreällä. Vuori on oliivinvihreähkö. Olen ommellut koneella niin vähän viime aikoina, että tuntui melko eksoottiselta suristella kokonainen kassi (ja vieläpä onnistua siinä). Samalla vaivalla tein kassille kaksoissiskon, joka ainakin vielä asuu minun luonani. Kassin lisäksi pakettiin pujahti kolmiohuivi:


Ohje on Gail (aka Nightsongs), ja tykästyin siihen kovasti. Siitä huolimatta että reunakaaviossa on virhe. No, se virhe ei ollut kovinkaan suuri, eikä aiheuttanut ongelmia, mutta reunakaavio on myös sellaisenaan mahdoton yhdistää toiseen kaavioon. Harmaita hiuksia! Yrityksen (tai oikeastaan neljän) ja erehdyksen kautta pääsin kuitenkin lopulta selvyyteen siitä, miten saan huivista sellaisen kuin pitäisi. Lopultahan se olikin ihan yksinkertaista. Hyvä minä! Kyllä nyt henkselit paukkuisi jos niitä käyttäisin. Voisin kuvitella tekeväni joskus toisenkin Gailin, nyt kun tiedän ettei pidä luottaa kaavioon.

Lanka on jotain tuntematonta villaa, josta on valmistunut pari huivia aikaisemminkin. Lanka on todella ohutta, ja niinpä tämäkin huivi painaa vain 106 grammaa, vaikka on ihan kunnollisen kokoinen (77 senttiä niskasta alakärkeen). Puikot 3,5 mm.

Hop hop, lenkille ja letunpaistoon!

4 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Hiaanoja! *thumbs up*

Holly kirjoitti...

Auts! Auts! Ja vielä kerran auts! Kateellisia terveisiä sinulle blogissani (salasana hurjan salainen pumpulia)

Johanna kirjoitti...

Voi, ovatpas ihania! Hitsi kun itse en osaa taatusti tehdä ikinä tuollaista huivia!

Hehkuvainen kirjoitti...

Mustikkamaa: nyt sitten vaan jännäämään että mitä sinä saat... ;) Minua ei jännätä, minä tiedän jo :D. Kirje lähtisi postiin toivottavasti huomenna, sori että sen kanssa on taas kestänyt...

Holly: voi höpsö ^_^ *blush*

Johanna: jos osaa neuloa oikean silmukan ja nurjan silmukan, niin osaa kyllä tehdä tuollaisen huivin ^_^.