28.4.2009

Kuolaanko pahasti?


Voi kyllä. Paitani voin pestä ja kuivata itse, mutta jos minusta jäi elokuvateatterin penkkiin... hmm... kosteita tahroja, kannattaa siivouslasku lähettää Mr. Jackmanille. Syyllinen maksakoon.

X-Men Origins: Wolverine
. Nyt se on nähty. Kun suljen silmäni, näen sen uudestaan. (Ja ensi yön uneksin sitten adamantiumrunkoisista miehistä.) Ihan se ja sama, että onko tarinassa aukkoja, kun kuvat ovat niin upeita että leuka putoaa jo ensimmäisillä minuuteilla. (No, pirskatti vieköön, tiesivät heikon kohtani ja näyttivät heti huikeita sotakuvia.) Niin, koittakaa siinä sitten olla kuolaamatta kun alaleuka viistää lattiaa. Näyttävää, kovin näyttävää.

Pyyhinpä kuolani ja koitan hetken olla asiallinen. En tunne sarjakuvaa enkä tarinaa kovinkaan hyvin, olen nähnyt vain yhden elokuvan aiheesta ennen tätä. En tunne hahmoja enkä tiedä oikeastaan mistään mitään. Mutta Wolverine on aina ollut suosikkini. Juu, superhypernopeat tai näppärät tai vahvat tai taitavat tai lentävät miehet ovat kyllä ihan hienoja, mutta oikealla tavalla eläimellinen mies voittaa kyllä kaikki muut.

Piirtelin joitakin vuosia sitten Wolverinen (saapi klikata isommaksi niin näkeekin jotain):


Mallista toki, en sentään omasta päästäni. Sain opiskelupaikassani käsiini sarjakuvalehden, jossa oli komea ruutu. En muista tarinasta muuta kuin sen, että tappelu käytiin lumisateessa. Käytin mallina kuvaa jossa Wolverine kannattelee lähes tajuttoman pahiksen päätä ja suunnittelee viiltävänsä tältä kasvot auki. En muista viilsikö. Ei varmaankaan. En muista mikä se lehti oli, enkä muista että kenen se oli (ei varmastikaan omani vaan lainakappale). En muista todellakaan edes että minä vuonna olen kuvan piirtänyt (jossain 2001-2003 kuitenkin). Ja mikä nolointa, en tietenkään muista että kuka sarjakuvan oli piirtänyt. (Kuutar, et sattuisi muistamaan minua paremmin...?)

Uh. Ei, ei kykene nyt asiallisuuteen. Hyrrrr-purrrr.

***

Minun tekee mieli silitellä autoja. Silleen hellästi.

13 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Ooh, joko tuo on tullut ulos?? tse luin Ryhmä-X -sarjakuvia pentuna ja olin rakastunut (enpäs ollutkaan Wolverineen... Tai no joo, siihenkin - se vähän vaihteli), vaan kyklooppiin <333333

Tuo leffa on pakko nähdä, minuakaan ei kiinnosta mahdolliset aukot juonessa, vaan joku ihan muu ;-))

Oletpa muuten taitava piirtäjä! Itse en osaisi edes mallista piirtää - kynä ei vain jostain syystä mene sinee, minne pitäisi.

Elegia kirjoitti...

Ai niin, Ps. avautumista siellä salajutussa.

Mustikkamaa kirjoitti...

Ui, toi on kyllä niin hottis namu, grrrrr :P.

Autokoululaskusta vielä; ne oli luullu että opiskelen täällä missä oon töissä (eli laskussa oli opiskelija-ale), ja mä siitä laitoin sitten kyllä spostia, että oon kyllä ihan palkkatyössä täällä. Kiittivät sitten rehellisyydestä ja lupasivat kuitenkin laskun sen alennuksen kanssa. Eli tosiaan; rehellisyys kannattaa :).

Mä kattelen autoja sillä silmällä... Mietin kovasti millainen auto olis kiva :).

Alissa kirjoitti...

Tulipas sitten viikonlopuksi menoa... Pakkohan tuo on käydä katsomassa, kun kuten Elegiakin, niin itsekin luin lapsena X-men sarjiksia ja luonnollisesti nuo muut leffat on tullut nähtyä moneen kertaan. Sarjiksia lukeneelle Storm oli pettymys, mutta onneksi Wolwerine on (melkein) yhtä hottis, kuin sarjiksissa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Elegia: kyklooppi..? Kuten sanoin, minä en edes tunne hahmoja :D. Ja suosittelen kyllä lämpimästi leffaa kaikille, jotka pitävät vauhdista ja lihaksikkaista miehistä ;). Olen ollut taitava piirtäjä, en ole pitkiin aikoihin kokeillut että vieläkö saisin mitään aikaan mallista(kaan). Ja niin: avautumiseen vastattu.

Mustikkamaa: nam nam :). Hyvä sinä, kyllä rehellisyys tosiaan kannattaa :D. Autokoulu saattaa aiheuttaa autokuumetta :o.

Alissa: ota mukaan joku leukalappu pahimman kuolauksen varalta ;D.

Avaruushiiri kirjoitti...

Kyllä sinä, Hehku, lahjakas piirtäjä olet, ainakin päätellen niistä harvoista viimeaikaisista töistäsi joita olen nähnyt. Mallista piirtämistä ei sovi vähätellä - sillä tavoin on valtaosa kuuluisista sarjakuvapiirtäjistä aloittanut.

Tarina opiskeluajoilta periytyvästä sarjislehdestä tuo mieleeni Tuomari-sarjakuvan, jonka sain 19-vuotislahjaksi nykyiseltäni ja hänen ystävältään, jotka opiskelivat espanjan kieltä samassa kansanopistossa kanssani. Kyseisen lehden tarinassa Mr Castle kohtasi kolumbialaisen huumeparonin, jonka dialogissa vilisevät espanjalaiset ilmaisut tytöt olivat ystävällisesti kääntäneet marginaaleihin. ^_^

Johanna kirjoitti...

Oo, koska tuo mies saa sen oikeen ladattua koneelle????

Olen myös aina ollut Wolverine -fani :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Me mennään tänään katsomaan se leffa! Mutta ei nyt kyllä muistu mieleen ollenkaan sellainen lehti, en ole varma että olenko edes nähnyt tuota sun piirrosta aikaisemmin. Tosi hieno se on! <3 Mikoltakin kysyin, mutta pitäisi tietää tarkemmin, että oliko kyseessä suomalainen lehti ja miltä vuodelta, kun niitä on niin paljon ja Wolverine tosi suosittu hahmo.

-Kuutar-

Hehkuvainen kirjoitti...

Avaruushiiri: öm, oletko sinä joskus nähnyt jotain piirustuksiani...?

Johanna: <3 ^_^ (sanoja ei tarvita)

Kuutar: hämmentävää, jos et ole kuvaa aiemmin nähnyt :o. Mutta onhan se mahdollista kyllä. Kyllä lehti varmaankin suomenkielinen oli. Jostain syystä kuvittelen että samalla selasin toisia lehtiä (Spawn ja The Darkness), jotka olivat hyvin samanoloisia. Ei voi tietää.

Mie taas kirjoitti...

Mä en ole nähnytkään sarjiksia tästä aiheesta, mutta ne edelliset leffat on kyllä käyty katsomassa. :-) Wolverine on kyl aika namu! ^_^ Tarttee vissiin mennä tuokin leffa katsomaan, kunhan saan jonkun kaveriksi.

Klara Vappen!

Hehkuvainen kirjoitti...

Käy käy, pidät varmasti ;). (Äläkä nyt hyvä ihminen jätä katsomatta jos et saa seuraa.) Ja erinomaisen kivaa vappua!

Omppu kirjoitti...

Mäkin luin pentuna X-miehiä. Kyllä Wolwerine oli rakas. Kyllä H.J. on oikea näyttelijä rooliin. kyllä kuolaan minäkin.

Hehkuvainen kirjoitti...

Nam nam, hyrr-purr-pörr <3.